dirtnewbie написа:Ако няма да се кара агресивно ще ти е перфектно. Не виждам по-евтин избор от този.Мисля, че рамката ще ти пасне перфектно на ръста, но гледам, че командите не са палцови. Това не е голям проблем, но по-трудно се сменят скоростите и с повече усилие. Нищо не ти пречи да ги смениш и да направиш няколко ъпгрейда по колелото след закупуването му.
bb_king написа:XL-22inch
Кое те насочи към този модел,и за какво ти е най-голям размер?
bb_king написа:Как от 170см стана на 177см за 5дни?Също така XL рамка не е за теб,а за хора над 185см.За твоя ръст ориентировачен размер е 18-19inch.
vtec написа:ами падам си по по-големи рамки. все пак това колело ще го карам 2-3 годинки(поне така си мисля). 177висок, 70 килограма. апък и ценичките им са добри. ще се кара предимно стреет. искам да разбера този размер добре ли ще ми е ХЛ-а.
n1ky написа:vtec написа:ами падам си по по-големи рамки. все пак това колело ще го карам 2-3 годинки(поне така си мисля). 177висок, 70 килограма. апък и ценичките им са добри. ще се кара предимно стреет. искам да разбера този размер добре ли ще ми е ХЛ-а.
Човек ти ме уби.Стрийт се кара с рамка 13,5" максимум 14,5"(инча).Трябва да е от най-ниските,понеже при много трикове задницата на колелото се повдига и тази високата ще те удари в задните части.И аз съм почти ~177 и най-удобната рамка която съм карал до сега беше 16,5",но пак повтарям,че стрийт се кара с НИСКА рамка.
Пък за този Cross Beasty , въобще цената не е ниска за такъв клас велосипед.В "Пазара" във форума изскачат доста добри оферти,но са малко по скъпи,но поне ще си заслужава.
dirtnewbie написа:n1ky написа:vtec написа:ами падам си по по-големи рамки. все пак това колело ще го карам 2-3 годинки(поне така си мисля). 177висок, 70 килограма. апък и ценичките им са добри. ще се кара предимно стреет. искам да разбера този размер добре ли ще ми е ХЛ-а.
Човек ти ме уби.Стрийт се кара с рамка 13,5" максимум 14,5"(инча).Трябва да е от най-ниските,понеже при много трикове задницата на колелото се повдига и тази високата ще те удари в задните части.И аз съм почти ~177 и най-удобната рамка която съм карал до сега беше 16,5",но пак повтарям,че стрийт се кара с НИСКА рамка.
Пък за този Cross Beasty , въобще цената не е ниска за такъв клас велосипед.В "Пазара" във форума изскачат доста добри оферти,но са малко по скъпи,но поне ще си заслужава.
Той иска да кара по пътя. Може да се разбере от самите колела какво е намислил.
n1ky написа:Е тогава взимай това което на теб ти харесва.![]()
vtec написа:n1ky написа:Е тогава взимай това което на теб ти харесва.![]()
ами спрял съм се на кросс спеедстер, но гледам в един сайт 300 лв в друг 450 лв. http://www.torba.bg/mtb/9798-cross-30-2 ... olelo.html .
колко е за последно г/д ?
или beaty . http://www.escadra.bg/%D0%92%D0%B5%D0%B ... /i1889.htm , но къква е разликата от спеедстера ? само цената е друга ? и че спеедстера има 2 дискови ?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта