Частите накратко:
Cannondale Chase
Boxxer RC 2011
Elixir 9 F & R
Spank Spike + Thompson Elite X4
Sram X9
Ex721 + Hope 20mm

(цък за по-голям размер

kubetata написа:vvvaaal написа:Много бойни твърдаци много нещо.Честито за сглобката, много по добре е от блокхеда.
Сега ще ме караш да пускам тема за Молотова си ли?![]()
Честито Шади!![]()
Ozzie написа:P.S. Нали си наясно, че тази рамка не е мислена да се кара с толкова огромни вилки?
did написа:Идеален самолет за пилот-изпитател. Не е сглобено според предписанията на производителите (кое за какво служи), но пък вероятно под седалката има парашут. Дано копчето на катапулта сработи, когато се откърти челото.
did написа:Идеален самолет за пилот-изпитател. Не е сглобено според предписанията на производителите (кое за какво служи), но пък вероятно под седалката има парашут. Дано копчето на катапулта сработи, когато се откърти челото.
did написа:Явно Demon boy е под 60 кг.
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=20633
68 страници.
То не става при всеки, вероятността е под 1%, но аз лично не бих правил нещо, в което вероятността да си счупя главата е 1%. Това е твърде висока вероятност.
Другият момент е, че когато човек прави нещо против правилата, не е редно да се хвали с него по форумите, понеже може да се появят последователи на тъпата идея и някой от тях да пострада. Съдбата хвърля зарчетата по странен начин.
did написа:То не става при всеки, вероятността е под 1%, но аз лично не бих правил нещо, в което вероятността да си счупя главата е 1%. Това е твърде висока вероятност.
did написа:Другият момент е, че когато човек прави нещо против правилата, не е редно да се хвали с него по форумите, понеже може да се появят последователи на тъпата идея и някой от тях да пострада. Съдбата хвърля зарчетата по странен начин.
rsf написа:@did Това със слагането на 200 ход вилка на твърдак не е от днеска или от преди 2 години. От както има 200мм ход вилки от тогава се слагат на твърдаци, слагат се в момента и за напред ще се слагат. Съмнявам се с мнението си да промениш нещата.
did написа:......, когато се откърти челото.
rsf написа:Да не казваш, че колелото от долната тема Bitch е красиво и може да се кара безпроблемно с вилката си, защото аз съм не съм на това мнение.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта