Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:Следващия път кажете малко по-рано.
RastaWarrioR написа:А до язовир Огняново как е пътя (асфалт-пътеки, километри ) може ли да се включим с едни дружки .
RastaWarrioR написа: А до язовир Огняново как е пътя (асфалт-пътеки, километри ) може ли да се включим с едни дружки.
Ивайло написа:изпробван тази събота
^_WhitE_DeMoN_^ написа:В групата на Тино ли бяхте ?
Ивайло написа:Ето един вариант (шосеен), изпробван тази събота: след Караулката на Ботевградско шосе вдясно към Кривина, покрай летището - с. Кривина - с. Долни Богров по черен път, тръгващ от най-северната част на Кривина - Равно поле - Мусачево - гр. Елин Пелин - гара Елин Пелин (ненужно разкарване заради объркващи табели за с. Огняново) - с. Лесново - с. Доганово - с. Огняново - язовирната стена - с. Голема Раковица. От там направих злополучен опит за прехвърляне на Средна гора до с. Бърдо. Но снега, калта и водата са още страшно много, а машините на дърварите за направили буквално половин метрови коловози, в дъното на които текат реки.
edinmilion написа:Този участък от с. Голема Раковица до с. Бърдо - асфалт ли е, че гугъл мап не го дава на картата?
Гледам шосеен е маршрута, ама това което описваш е като за черен път или не съм разбрал...интересува ме конкретно този участък, благодаря
boriss13 написа:Дълго мислих и гледах, накрая реших да си кажа мнението.Клипчето мното радва, НО: като цяло малко ми сивее, малко ми е вяло...В мойто изкривено око нещата стоят по-различно.Според мен трябва да се помисли за евентуално второ клипче, с повече слънце, повече цъфнали дръвчета и повече зелена тревичка.И повече позитивност.Пък може от двете да се зглоби едно цяло.Примерно.Ей такива неща ми се въртят из къдравата глава.
RedHawk написа:За сега е само на идея......
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта