did написа:Поздравления!
Merci, merci

did написа:Поздравления!
Antares написа:Oлеле... да се ставаше "сайтаджия" с едно хътъмълъ, аз щях да съм майстор на спорта в дисциплината...
PRobably написа:К'во ти стана на тебе? Ти хапчета, а-у ?
did написа:@PtD: Пий още едно! Препоръчвам ти php (пий-хапни-пий).
gilb написа:Разлуфтих си вилкатана няма и два месеца ползване..и когато попитах в магазина за гаранцията ми отговориха "миии покарай така..ако се увеличи луфта ще мислим нещоо...то на ванилите често се получава лекичък.."
![]()
дотука с прехвалените лисици
gilb написа:Разлуфтих си вилкатана няма и два месеца ползване..и когато попитах в магазина за гаранцията ми отговориха "миии покарай така..ако се увеличи луфта ще мислим нещоо...то на ванилите често се получава лекичък.."
![]()
дотука с прехвалените лисици
boriss13 написа:gilb написа:.../quote]
Кой е магазина?
BurNiNg_IcE написа:Mного е тъпо да си шофьор, не можеш да пийнеш биричка с приятели и жулиш сокчета и шейкове..![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Да ми е кеф, пробвах на всички колелетата и бяха 7853753 пъти по удобни от моето!Затова ми е толкова тъпо.nismo8 написа:Тебе какво те интересува- какво мислят другите или дали на тебе ти е кеф. За да не съмПак ли сняг бе!
styanski написа:Да ми е кеф, пробвах на всички колелетата и бяха 7853753 пъти по удобни от моето!Затова ми е толкова тъпо.nismo8 написа:Тебе какво те интересува- какво мислят другите или дали на тебе ти е кеф. За да не съмПак ли сняг бе!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта