от TANT0 » Вто Мар 27, 2012 11:07 pm
kocebike много внимавайте какво купувате от този човек, а ако не разбирате много кое какво е като мен въобще не търгувайте с него. преди седмица закупих от него рамка (с чашки и колче), вилка, спирачки и скорости като цяло ми се видя много отзивчив и с желание да помогне, но от всичко което взех само по спирачките нямам забележки. при рамката ухото на което се завива задния дерайлиор е с разбита резба а колчето за седалката е без опорна планка, при вилката липсва въртока на ребоунда и последния е затегнат докрай така че след свиване на вилката отпускането е няколко секунди (опитах с шестограм не успях да го развия, а съм механик по принцип не е кат да не знам как се държи инструмент) но всичко това мога да го преживея (както казах не разбирам много от колелета въпреки че карам много активно повече от 10 години и сам съм си виновен че се набутах да купувам без да проверя продавача), обаче това че задния дераилиор е с толкова голям луфт че всяко по силно натискане на педала и всяко леко тръскане ми местят скоростите ме кара да искам да отида в Търговище (от където е горепосочения), да му откъсна едната ръка и да го пребия с нея. За да съм сигурен че проблема не е в мен го занесох на майстор (който се оказа че ми е познат така че му вярвам) който като видя тоя дераилиор умря да ми се подиграва как съм се набутал.
Накратко ако с първия поглед не можете да установите коя част става и коя не, по-добре не търгувайте с тоя