argon написа:Ей, много жалкоВече виждах реализирана моята гига идея, за допълнителен чат портал в сайта с Web камери, показващи без церемонно млада плът. Щеше да има специални чат стай в които травестити , каращи колело щяха да споделят опит с техниката за спускане и изнасянето от седалката назад. Ученички щяха да помпат гуми, и с език да проверяват от къде издишат. Знойни мулатки щяха да се потят върху велоаргометри.... Лошо! Но, ако наистина Любо е проиграл покер, може да се замисли и над моите предложения
Dolph написа:...Не ми харесва агресивното поведение на Алпин в тази тема,моля те не се опиянявай от властта.Дано да бъркам...
П.С.Надявам се темата не е първоаприлска шега.
Alpina написа:Та аз съм един от най-добронамерените люде на таз планета.
Автомагистрала "Люлин" ?Esoteric написа:предполагам знаеш, кой път е изпълнен с добри намерения.![]()
Antares написа:Ако беше първоначално пусната в бла-бла, надали някой щеше да го приеме насериозно
Малко здрав разум би могъл да компенсираBurNiNg_IcE написа:Antares написа:Ако беше първоначално пусната в бла-бла, надали някой щеше да го приеме насериозно
Ееее съжалявам, че не съм 24/7 във форума..
Alpina написа:Та аз съм един от най-добронамерените люде на таз планета.
outfaced написа:Любо, да беше казал, че от комар и жени нямаш време за форума ... да те разберат масите. А ти, цял ферман с коцептуални визии....
Yavkata написа:@Alpina, Alpina, защо подхлъзна така Любо...
taurus13 написа:.. За момента обаче той се укрива от кредиторите си ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта