Snuupy93 написа:EccentricMOTION - много точен пич, препоръчвам.
Snuupy93 - ясно, точно, навреме. Дори прекарах половин час на лафче, другия път по бира ще вземем

mitto - малко се позабави момчето, но всичко беше наред

Модератор: Модератори в пазара
Snuupy93 написа:EccentricMOTION - много точен пич, препоръчвам.
teodor4o0 написа:някой знае ли дали '' free donuts '' е коректен ?
teodor4o0 написа:някой знае ли дали '' free donuts '' е коректен ?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
нищо не искам да ти пращам станал си на 18 раздрусал те хормона аре нищо неща да ти пращам нито да ме търси6
picasso12346 написа:1 Хората ,който са виждали рамката ще кажат че е 2008.
2 Нищо лично ,ама почвам да ти разказвам за рамката и ти веднага почваш лъжъц ,не ме лъжи.
3 Давам ти снимка на 2008 година climber ,с каквато боя беше моя ,но само че много издрана и затова го пребоядисах и ти пак продължаваш не и това не е 2008(само че ,тогава почнаха да правят така надписа), не знам явно някой имат други нямат ти пиша и нарочно не си го пwбликувал явно и ти аре пиша те некоректен.............
picasso12346 написа:msniki
Вие може да сте най-коректния ,но ще ви създаде само главоболия........и ще ви пише за некоректен....поне при мен и още няколко дозини хора на познати и мой приятели.
picasso12346 написа:1 Хората ,който са виждали рамката ще кажат че е 2008.
2 Нищо лично ,ама почвам да ти разказвам за рамката и ти веднага почваш лъжъц ,не ме лъжи.
3 Давам ти снимка на 2008 година climber ,с каквато боя беше моя ,но само че много издрана и затова го пребоядисах и ти пак продължаваш не и това не е 2008(само че ,тогава почнаха да правят така надписа), не знам явно някой имат други нямат ти пиша и нарочно не си го пwбликувал явно и ти аре пиша те некоректен.............
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта