Съвет за смяна на велосипед :)

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Съвет за смяна на велосипед :)

Мнениеот goblink » Пет Апр 06, 2012 9:09 pm

Здравейте, от година карам Cross FRX9 и съм много доволен ,но тези дни много съм се запалил по марката Cube и най вече към модела Cross Pro http://www.cube.eu/tour/cls/cross-pro/. Та въпроса ми е ще усетя ли някаква голяма разлика между двата велосипеда и каква ще е тя?Много ми харесва на външвн вид а и също така е 3кг по леко от моето и компонетите са му по висок клас ,с изключение на спирачките който са същите (но от тях съм много доволен).А и също така ме притеснява как ще стане с гаранцията защотото ще го викна от Германия .И евентуалната подръжка ако няма гаранция (защото аз съм от пазарджик а тукашните майстори не са чували за Cube :).

Благодаря ви предварително :)
goblink

Рейтинг: 1200

Re: Съвет за смяна на велосипед :)

Мнениеот Ozzie » Пет Апр 06, 2012 9:16 pm

Със сигурност ще ги усетиш трите килограма разлика!
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот LyuboKolev » Съб Апр 07, 2012 4:31 am

Въпросът ти е меко казано "странен". Хората се борят за грамове, а ти пишеш за килограми. 3 кг. са ужасно голяма разлика особено след 10 км. каране или след 3 етажа качване. Ти ще се преродиш. А ако някой не е чувал за CUBE, не му давай да ти го поправя. Така или иначе в София ще намериш всичко. Предполагам и в Пловдив и въобще не му мисли. Взимай го!!!
Аватар
LyuboKolev

Рейтинг: 920

Мнениеот acidrain » Съб Апр 07, 2012 7:00 am

И какво като е CUBE? Да не би да е с атомен реактор, та трябва специален сервиз за него.Всеки добър механик ще ти свърши работа.
Gott mit uns
Изображение
Аватар
acidrain

Рейтинг: 1800

Мнениеот goblink » Нед Апр 08, 2012 10:34 pm

Благодаря ви за отговорите.А някой който кара нов байк от чужбина поръчан би ли ми казал как го поддържа , дали гаранционно или със собствени средсва при евентуален възникнал проблем?
goblink

Рейтинг: 1200

Назад към Общ форум