някой да знае или да е виждал да продават някъде примерно в Пловдив..?
Благодаря ви предварително
zero knowledge написа:За Golden Spectro в Пловдив не знам. За какво точно ти трябва, че да ти предложа алтернативи?
Capoeira написа:Предполагам и съм на 95% сигурен че е за RC4-ката.
Capoeira написа:П.С. Искам да го пробвам, искам, искам, искам... ако може не на паркинга.... с две думи да си пазиш вилката много внимателно вече....
дойде ли се връщам в БГ веднага обещавам.
), ти си о4 механика... zero knowledge написа:Искам и аз кръгче!![]()
Щом е за Avalanche и 15-17 cSt, имаш няколко варианта:
1. Може би най-лесният е Motul Shock Oil - 16.1 cSt@40° и VI 400. Май излиза към 40 лева за литър.
2. Споменаваш Redline, отлични масла с голям VI, можеш да ги смесиш, за да получиш каквато стойност искаш м/у 15 и 17 cSt. Примерно Light (18.4 cSt@40°) и Extra Light (9.8 cSt@40°):
15 cSt = 70% Light + 30% Extra Light
16 cSt = 80% Light + 20% Extra Light
17 cSt = 88% Light + 12% Extra Light
Малко са скъпички в БГ.
3. Silkolene Pro RSF, отново отлични масла с голям VI, идеални са за шокове и патрони, но не знам колко са удачни за смазване на бушингите на Marzocchi. Отново може да се смесят, а цената им е към 25-27 лева за литър.
Ако ти трябва помощ за вариант 2 или 3, драсни. Не знам този мотул как се справя със смазването на бушингите, за Silkolene и Redline се знае, че не им е в това силата.
capoera написа:с две думи да си пазиш вилката много внимателно вече....
Unik написа:Трябва хем да е 5w хем да е 15-17 cSt![]()
Capoeira написа:... само с математика за кандидат гимназисти.
zero knowledge написа:Unik написа:Трябва хем да е 5w хем да е 15-17 cSt![]()
imbecile написа:Maxima Fork Oil?
Имат магазин в София, бул. Цар Борис III 321. По спомен цената беше около 25лв. литъра. Според тази таблица и сайта на производителя е доста близо до изискванията...ако го имат налично мисля ще е най-достъпно и евтино решение.
П.П. Ако ще се доставя до Пловдив или другаде намерих това
Capoeira написа:Принципно маслото на Marzocchi което го пишат 7.5w е премаркирано Golden Spectro Cartridge Fork Fluid 125/150, по-горната логика би трябвало 5w маслото им да е точно това което ти трябва
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта