feshan написа:Айде ако може да ми дадеш списък с частите и горе долу вилката рамката и някой други неща от къде си ги взел нали ако са от някой сайт .
picasso12346 написа:Честито![]()
Колко ти излезна?
freeride boy написа:Честито много добре изглежда![]()
![]()
а "калника" на вилката от къде го купи?
freeride boy написа:Честито много добре изглежда![]()
![]()
а "калника" на вилката от къде го купи?
feshan написа:Не искам да се правя на тъп , но искам да знам може ли линк точно от там от където си купил частите нали страницата щото си дал само pinkbike но не точно къде си ровил да ги намериш.
war_shadow написа:Нямало по-добраВземи прочети малко за рамките-съотношение за работа,тегло,цена и тогава давай мнение
dEcLiNe написа:Смени рамката и ще се получи нещо доста прилично!
За снимките ... евала, уникални са!
feshan написа:Да смени рамката ли omg та по добра от тая няма бе я не давай тъпи съвети момчето е хвърлило достатъчно пари за нея а ти сега му викаш да я сменя![]()
![]()
ALTAFINI написа:war_shadow написа:Нямало по-добраВземи прочети малко за рамките-съотношение за работа,тегло,цена и тогава давай мнение
И геометрия, но все пак да не осира*е!
Иначе доста добра геометрия се е получило ако може да споделиш теглото..много ме кефи
war_shadow написа:НЕ храня!!Просто поправям грешните разбирания на момчето относно рамкатаА сглобката наистина е много готина,макар че с една по-добра от към работа и тегло рамка ще стане супер
iuziud написа:
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта