Trek 3700 '09 - 22.5" имам нужда от мнение

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Trek 3700 '09 - 22.5" имам нужда от мнение

Мнениеот toodorchot » Вто Апр 10, 2012 3:23 pm

Искам да си взема колело и се чудя дали Trek 3700 '09 е добър избор ако може някой да помогне :)
toodorchot

Рейтинг: 1200

Re: Trek 3700 '09 - 22.5" имам нужда от мнение

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Апр 10, 2012 9:29 pm

Ново или 2ра ръка? Как и къде ще го караш? Колко си висок?
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Re: Trek 3700 '09 - 22.5" имам нужда от мнение

Мнениеот mine-r » Чет Апр 12, 2012 7:00 am

Здравей,
Не знам къде мислиш да караш предимно и как, така че каквото прочетеш по-долу е моeто описание за колелото или поне много подобно нa него.
И за да стане ясно на каква основа са ми впечатленията ще кажа, че аз карам моето вече 3.5год. .Поради факта, че го ползвам само когато съм на работа ( което доста отдалечено и изолирано място) го карам предимно на равно, но по много камениста пътека по около 10км на ден.Моите ТТ данни са 175см и 75кг.
Здравината е може би най-големия плюс на тоя велосипед. Рамката може да понесе доста натоварване а и е доста добре направена.
Оригиналната вилка на моето беше SRSuntor 2025 (или нещо подобно) и докато работеше добре, но след като се "вкорави" нищо не можа да я върне към живот.
Касетата е на резба, но не съм имал каквито и да е проблеми с нея.
Каплите са тежички, но държът на тормоз.
Оригиналните гуми се оказаха доста добри (доволно ме изненадaха) и издържаха 3 год.
Прикачвам и няколко снимки, но да поясня, че някои от частите на тях не са оригинални(знам че задния обтегач му стой като на свинче звъмче ама ми артиса от друго колело).

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Та ако искаш здраво колело, което да може да носи на разумен тормоз, на прилична цена и с което може да се подобри значително с подмяна на някои kомпоненти предполагам, че ще ти свърщи работа. Но е ужасно тежко.
А в края на краищата избора е твой и ти си преценяваш дали си заслужава.
Лека
ПП.22.5" e е огромна рамка, надявам се да са ти дълги крачката....
Аватар
mine-r

Рейтинг: 1285

Назад към Продукти за крос-кънтри