YordanDanev написа:Вчера ходих в един магазин на CROSS в Бургас и разбрах че скоро няма да има от новите модели. Тогава исках да си взема GRX8 но и него го нямат и нямало да се произвежда повече, бил в историята. Странно, имало една GRX7-ца в друг магазин в града но се продавала на нормалната цена - 660лв.
Странен маркетинг има фирмата Cross. Трудно е за разбиране. Дават едни цени, а после се оказва, че не са актуални.

Дават срокове, а представителите им, грам не са информирани (за което смятам, че самите търговци нямат вина).

Явно Cross печелят достатъчно от износ и БГ пазара не ги интересува и вълнува толкова. Както казах маркетинга им за БГ куца. Те по никакъв начин не промотират продуктите си освен с тази трудно откриваема
страница в интернет. Сайта им не е актуализиран ... не знам откога, поне от това което виждам. В магазините на търговците (представителите им) има велосипеди с марката Cross, които дори не са показани в собственият им сайт. Аз съм от Силистра и исках да си поръчам колело от магазина в София, което да ми бъде изпратено с куриер до родният ми град, а отговора на продавача беше ... НЕ. Не изпълнявали доставка по куриер, а само на място в магазина. 2012 година искаш да дадеш пари на някого, а той ти казва ... НЕ. Явно и в София оборотите са задоволителни. Ние от провинцията да го д...ме. Моята работа също е свързана със сферата на търговията и услугите и ако дам подобни отговори на клиентите си, ще бъда изритан като куче по един или друг начин. Търговците в големите градове нямат информация за моделите на Cross, а какво да кажа за единственият търговец монополист в Силистра на велосипеди, който е явно далеч от истинските и ценни велосипеди. На нашият Сс пазар може да се намери единствено евтиното с високата надценка. Тъкмо се бях навил да си купувам хубаво колело, а вече съм на прага да се откажа.