bikerider написа:Ако е само ръжда - има проникващи спрейове за заяли сглобки - купи си такъв и го накисни за през нощта. Ако не е ръжда, а колчето не е с правилния диаметър (две десети от милиметъра повече са достатъчни) не си губи времето и сменяй директно рамката.
Ето ти историята на едно колче, което така и не излезе:badfish написа:..а чак пак да си сменя рамката..
chessbg написа:bikerider само гледате да кажете да смени ама дали има пари за нова рамка не питаш.Запомни от мен всичко е направено за пари качеството е друг въпрос в новите неща
portokalovochoweche написа:лично аз бих го накиснал в едно корито с нафта за 2-3 дена.
portokalovochoweche написа:лично аз бих го накиснал в едно корито с нафта за 2-3 дена.
krach написа:След като е железна рамката, защо не удряш с нещо и по колеца и по тръбата за колеца. Белким от вибрациите се олаби малко.
bikerider написа:...преди време - от чиста глупост и невнимание бях набутал 27.0 в рамка за 26.8...
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 53 госта