Nocturne написа:Поръчах главините, Quad QDH-05F 9mm - 55лв. предна и Quad DH-05R 65лв. задна.
Сега остана само да отида да ми ги наплетат, но избора на нещо толкова елементарно като спици се оказа

DT Champion с които караш ти bio едно че са по 0.79ст на спица и излизат около 28лв НА КОЛЕЛО! Оказа се че били по тънки от DT Champion сиви, демек не е разликата само в цвета. Били по тънки и не толкова здрави, а и с тази цена.....бахму майката, искам черни спици.
Няма ли други марки които предлагат и то на по сносна цена???
... честито за главините. интересно ми е как установи "Оказа се че били по тънки от DT Champion сиви, демек не е разликата само в цвета" ?!?
То има различни размери ... спици Gauge 13,14,15 - като само 14 има черни (каквито ти трябват и на теб). Ако сте ги сравнявали с Gauge 13 ... незнам много ме учудва фирма като DT Swiss да не упомене такава "съществена" разлика.
други марки има ... но аз нямам впечатления от тях. и аз се бях загледал към Mach1 спиците, още повече че каплите ми са Mach1 ... но ми казаха, че им ръждясвали ниплите ... може и да са ме изпързаляли.
Спринт (maxcom - eurobike) или както там се казват са официален представител на DT Swiss за България. Преди в сайта им имаше спици, но вече ... явно не им се занимава надребно. Цените им бяха различни около 40 стотинки. Може да ги питаш и тях, но трябва да знаеш дължините, които ти трябват.
... прецени си сам, дали държиш толкова на цвета. в крайна сметка Ozzie може би е прав. аз обаче избрах ... черните и много си харесвам колелата (ако бяха и около 1800g - нямаше да имат равни).
успех !!!