Chroni написа:Яя кажете сайтове за който знаете че е възможно избиване/изработване на пари онлайн- Ако може без ПТЦ ии Некакви точици
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Предполагам, че е имал предвид сайтове, където не се налага по-големи усилия и квалификация от кликане с мишка. Щото все още има хора, които вярват в Дядо Мраз, честния политик и че съществуват сайтове, които ти дават пари за нищо...
Chroni написа:Яя кажете сайтове за който знаете че е възможно избиване/изработване на пари онлайн- Ако може без ПТЦ ии Некакви точици
VOLATGE написа:Христос Воскресе!
Честито на всички именници.
Mascot6 написа:Някой да знае как се инсталира скайп на таблет (android 2.2). Пробвах от skype.com i google.play , и в 2та случая ми излиза едно прозорче да натисна ОК, и дотук...
mnml46 написа:Mascot6 написа:Някой да знае как се инсталира скайп на таблет (android 2.2). Пробвах от skype.com i google.play , и в 2та случая ми излиза едно прозорче да натисна ОК, и дотук...
Може би отиваш в маркета на андроид на таблета и там си тъсиш програмата или играта която желаеш . УСПЕХ
eMcKu написа:Бърнинг ... кат циганче на баничка си![]()
PRobably написа:Моля някой да ми цъкне "+" за да мога да цъкна "-" на Емскиииии...Трябва ли да ти отварям албума на шареното колело за да ти покажа кой като к'во на к'во се радва? ?
hitar_potter написа:Аха.
PRobably написа:Моля някой да ми цъкне "+" за да мога да цъкна "-" на Емскиииии...Трябва ли да ти отварям албума на шареното колело за да ти покажа кой като к'во на к'во се радва? ?
eMcKu написа:PRobably написа:Моля някой да ми цъкне "+" за да мога да цъкна "-" на Емскиииии...Трябва ли да ти отварям албума на шареното колело за да ти покажа кой като к'во на к'во се радва? ?
а трябва ли да ти обяснявам, че не си разбрал, а ?
SeSSion написа:Слушалки с добро съотношение цена- качество, тип: тапи. Да са колкото може по- евтини, максимум 50- 60лв. Предложения?
Esoteric написа:Някой поръчвал ли е нещо от Sports Direct?
май казваха, че се доставя със самолет, а?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта