vankata123456 написа:Today - рамче с фокс за 4х във фитнеса на Герена
Фитнеса на герена for the win ! Чичо Пей президент!
Днес на слизане от Витоша видях сума народ, хвана ли ви дъжда, признайте си?
vankata123456 написа:Today - рамче с фокс за 4х във фитнеса на Герена

Dolph написа:Вчера(29.03) около 22.00 часа на бул.Витоша в пешеходната зона-около 25 велосипедисти в посока НДК,мигащи като коледни дръвчета,един двама от тях грачеха доста силно.Мисля един от тях пееше:"Аз съм Сънчо ида от горица"![]()
^_WhitE_DeMoN_^ написа:Dolph написа:Вчера(29.03) около 22.00 часа на бул.Витоша в пешеходната зона-около 25 велосипедисти в посока НДК,мигащи като коледни дръвчета,един двама от тях грачеха доста силно.Мисля един от тях пееше:"Аз съм Сънчо ида от горица"![]()
Ний б(п)яхмеА граченето преди "Сънчо" беше химна...
Това е инициативата, заповядай и ти някой път
^_WhitE_DeMoN_^ написа:Dolph написа:Вчера(29.03) около 22.00 часа на бул.Витоша в пешеходната зона-около 25 велосипедисти в посока НДК,мигащи като коледни дръвчета,един двама от тях грачеха доста силно.Мисля един от тях пееше:"Аз съм Сънчо ида от горица"![]()
Ний б(п)яхмеА граченето преди "Сънчо" беше химна...
Това е инициативата, заповядай и ти някой път

r1nftw написа:Аз пък те видях тук http://www.youtube.com/watch?v=hibOFxsVgn8 , заедно с потребителя markovo(розовата хавлия).Песента кърти, както и другите на markovo a.k.a Илия![]()
![]()
![]()
18++

Ozzie написа:пък на мен, от вчера насам, постоянно ми се пречкат пред погледа Пупи и Дидар

joker_brand написа:@Esoteric днеска към 19:30 на Левски и Дондуков (близо до БЧК) . Аз те гледах от червената C4 Grand Picasso
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта