Bace_kz написа:Това средно съвместимо ли е с този курбел ?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Какви биха могли да са причините, поради които ми тресе предницата при лек натиски на предна спирачка?
Спирачката е Deore LX, диск Formula 180mm, вилка RS Sector TK solo air 9mm ос, капла /колело/ Mavic CrossRide.
@ acidrain ще проверя, благодаря. Целта ми е именно да събера възможните причини и да ги проверя.
martinl написа:http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisiorni/6238-amortisiorna-vilka-sr-suntour-sf11-epicon-lod.html
На 10 или 15мм ос е ?
Има ли функцията да се прави повече ход чрез щтифтове или спейсъри ?
martinl написа:http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisiorni/6238-amortisiorna-vilka-sr-suntour-sf11-epicon-lod.html
На 10 или 15мм ос е ?
Има ли функцията да се прави повече ход чрез щтифтове или спейсъри ?
qwerty42 написа:Четох доста мнения за Швалбе Смарт Сам - и положителни и отрицателни такива, но май никъде не видях мнения относно пукането им. Моите евтини гуми вече съвсем са за смяна и искам нещо, което освен бюджетно и сравнително компромисно градско/XC, да не се пука толкова лесно от бабините зъби в Пловдив...
Та, някой да има впечатления в тази насока? Благодаря!

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:[...]
Jurky написа:Здравейте. Имам въпрос за 2 велосипеда.
viewtopic.php?f=16&t=110925&p=837072&hilit=cliber#p837072
и
viewtopic.php?f=16&t=110406
Ще Ви бъда много благодарен ако ми предложите по-доброто. Основно се притеснявам за спирачките Hayes Sole i Hayes Nine.
legacyGX написа:Как да разбера колко най много ход може да има вилката която мога да сложа на рамката ми. Така че да няма проблем. Трябва ли да се мери нещо или не знам. Рамката не знам каква марка е.Помогнете ми защото сега не знам проблемът който имам дали е от самата вилка или това че на тази рамка мога да сложа толкова ход?
![]()
Докато затягам болта на предната спирачка(дискова Авид джуси ако има значение) Изведнъж нещо изпука и тогава разбрах,че съм го пренатегнал
Сега се върти свободно смених болтовете с надеждата да е от този,който пренатегнах проблеми,но уви не е мисля,че резбата се е прецакала ?? Така ли е или е нещо друго МОЛЯ ви помогнете Metomixa написа:Колеги моля ви помагайтеДокато затягам болта на предната спирачка(дискова Авид джуси ако има значение) Изведнъж нещо изпука и тогава разбрах,че съм го пренатегнал
Сега се върти свободно смених болтовете с надеждата да е от този,който пренатегнах проблеми,но уви не е мисля,че резбата се е прецакала ?? Така ли е или е нещо друго МОЛЯ ви помогнете
![]()
xxbtwxx написа:Metomixa написа:Колеги моля ви помагайтеДокато затягам болта на предната спирачка(дискова Авид джуси ако има значение) Изведнъж нещо изпука и тогава разбрах,че съм го пренатегнал
Сега се върти свободно смених болтовете с надеждата да е от този,който пренатегнах проблеми,но уви не е мисля,че резбата се е прецакала ?? Така ли е или е нещо друго МОЛЯ ви помогнете
![]()
Кой болт?
Ъначе резбата е развалена.
Ако е при преходника, просто вземи нов
Morpher написа:Резбите не са в ушите на вилката, а в преходника. Смени преходника.
Едит: Всъщност ти не спомена, дали вилката е с Post Mount или IS...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 72 госта