Лека ветровка

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Лека ветровка

Мнениеот bally85 » Пет Апр 20, 2012 12:56 am

Искам да попитам някой запознат ли е с материята Climaproof на Adidas? Става дума за това якенце http://www.sportsdirect.com/adidas-climaproof-jacket-mens-602000?colcode=60200022
Идеята е да се ползва в/у тениска сутрин през пролетта да пази от вятър да диша и да ме опази за малко от дъжд колкото в града да набарам някоя стряха или ако ръми леко да се доприбера за 2-3 км.
Може и някакво друго предложение да дадете за около 80 лв. Търся го да е по-cesual за до работа и обратно.
Scott Scale Custom
Аватар
bally85

Рейтинг: 1220

Re: Лека ветровка

Мнениеот GF » Пет Апр 20, 2012 8:59 am

Ползвал съм няколко продукта със системата Climaproof на Adidas и съм много доволен. Според мен отговаря на изброените от теб изисквания.
В аутлетите на Адидас пускат доста интересни неща на много приемливи цени, но трябва да се минава редовно.
GF

Рейтинг: 1375

Re: Лека ветровка

Мнениеот bally85 » Пон Апр 23, 2012 3:18 pm

И в крайна сметка се сдобих само с Wind shield
http://www.gearbuyer.com/products/adidas_supernova_convertible_wind_jacket_mens.html
Много тънко и леко има светло отразителни елементи (Climaproof Running серията) Идеално за рано сутрин когато е по хладничко и ти жули на ръцете като си по тениска. Карах с него през целия ден и с climacool тениска отдолу - останах сух и ми беше комфортно. Времето беше доста слънчево но леко хладно и със слаб до умерен студен вятър. Цена 42лв от Adidas Factory Outlet на бул. Бъкстон и околовръстното.

п.п. Running серията на Adidas се справя много добре с ежедневното ходене до работа и градско каране. И не е толкова претенциозна от към външен вид както са специализираните джърсита и велоякета с удължена кройка отзад, които си имат своите предимства, но .... личен вкус все пак :)
Scott Scale Custom
Аватар
bally85

Рейтинг: 1220

Назад към Общ форум