Morpher написа:Обърни се към сервиз. Те би трябвало да имат подходящите медчици, но зависи колко и как си я развалил тази резба...
Metomixa написа:Morpher написа:Обърни се към сервиз. Те би трябвало да имат подходящите медчици, но зависи колко и как си я развалил тази резба...
Дано да станеУсещам как болта започва леко да хваща и след това изведнъж отслабва хвата си и превърта.....
Aко не стане, има едни пружини, които са специално за тази цел - навиват се в прецаканата резба, а болтът се завива в тях. Лично не съм ползвал, но едни приятели имат сервиз за офроуд автомобили, от тях знам тази хватка.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Chroni написа:На вилка Suntour XCM каква гума ще може влезе - 2.35?
xxbtwxx написа:Chroni написа:На вилка Suntour XCM каква гума ще може влезе - 2.35?
Вкарвал съм 2.40 и имаше още място!
tbk515 написа:Здравейте! Продават ли се само опъващите болтове на спирачната ръкохватка и колко биха стрували? Става въпрос за тези оградените на снимката:
http://prikachi.com/images/500/4674500g.jpg
Благодаря!

tbk515 написа:Здравейте! Продават ли се само опъващите болтове на спирачната ръкохватка и колко биха стрували? Става въпрос за тези оградените на снимката:
http://prikachi.com/images/500/4674500g.jpg
Благодаря!
teodor4o0 написа:има ли начин да се премахне луфта на вилка хсr 2011 lock всъщност днес забелязах че на това която е между ботушите и стеншъните (семиринг или прахоуплатнител) има малък луфтвъпроса ми е има ли някакъв начин да се затегне или незнам давайте идей без глупости от рода '''смени вилката и луфта ще изчезне''
nick7120 написа:Може ли да ми препоръчате вилка за рамка рам хт2 до 200-230 лв втора ръка ще е на 9мм ос.Ще се кара крос кънтри и в гората по черни пътища ще се ползва с хидравлични спирачки.Благодаря предварително
aaxk написа: Когато скоча обтегачът ми (Деоре Шадоу с дълго рамо) се заплита в спиците и ухото се къса.
trevichkoto_90 написа:Може ли обтегач sram x9 10скорости да се кара dh ,с 9 скорости и верига ,за 9 скорости?
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
sensation_blue написа:aaxk написа: Когато скоча обтегачът ми (Деоре Шадоу с дълго рамо) се заплита в спиците и ухото се къса.
А да не би като си го счупил да си скачал, когато си бил на най-големия венец отзад?
dimo1882 написа:....Когато спирам ми се опъва самото лостче.....
Hell_Man написа:Aко не стане, има едни пружини, които са специално за тази цел - навиват се в прецаканата резба, а болтът се завива в тях. Лично не съм ползвал, но едни приятели имат сервиз за офроуд автомобили, от тях знам тази хватка.
http://www.youtube.com/watch?v=qFSyfY1VLtU - това ли се има предвид?
Insight написа:dimo1882 написа:....Когато спирам ми се опъва самото лостче.....
Какво значи, че ти се опъва лостчето?!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 49 госта