Esoteric написа:боли ме главата, ДЕБЕЛАТА глава!
THEZOGGO написа:Днес се прибирам от работа и намирам 3 литровия си воден Дойтерски резервоар на пода в коридора и колкото и да не ми се иска, котката го е надупчила. Държах го на място където не мислих, че може да го набара, но уви съм грешал. За съжаление тъпата Веломания няма Дойтерски резервоари, нямало да работят повече с тях, така ми казаха и ми се наложи да взема някакъв отвратителен воден резервоар на Valde за 59 лв. Ебахти боклука е тоя воден резервоар бил с две години гаранция. Бул шит е всичко тва. Сега докато си намеря Дойтерски 3 л резервоар, няма да мога да спя. : ( И ще трябва да карам с шибания Валде, чиито стени са като вестник в сравнение с тези на Дойтер. Ама колко ме е яд, колко съм бесен, колкото и не хуманно да звучи, за една бройка щях да обеся котката на маркуча на надупчения ми резервоар. И адски хубава седалка ми надупчи преди няколко месеца, направо съм бесен и ако не е жена ми, последствията за котката от всички тия нерви и пасиви щяха да са фатални и за последно. Не знам просто, адски ми е криво. Две години си ползвах хубавия резервоар и котката го е набарала...
Ти си добре, ние миналата седмица пътувахме до София, защото тука в селската болница в Разлог искаха да вадят апендицит на момиче на което нищо му няма. Чак и бяха дали направление за хоспитализация, защото трябвало да и правят изследвания. Явно се зимат пари за тия операции знам ли, само се психират хората. Моя съвет е внимавай с лекарите защото в момента доста от лекарите нямат полза да ти дадат диагноза и да те излекуват. Ужасна работа - ще ми се никога да не ми се налага да ходя в такива заведения. По-добре ходи на частно и си плащай като поп, има по-голяма вероятност хората да се опитат да ти решат проблема.bi написа:тъпата здравна система, .
fall_out написа:bi написа:Рекламата на РАМ във форума е ужасна - скрива ми средната част и неще да се махне после.
PowerSlide написа:Това, че като мине курсора върху рекламата се появява едно голямо каре не е проблем, щото като излезе извън карето курсора, това дето се е появило - изчезва. Поне при мен е така, и не само в този сайт и с тази реклама.
diddy написа:Тъпите хлапета, дето бутат по пътеката нагоре в Южния ....![]()
![]()
Gasolin написа:Цяла седмица си блъскам главата над предната спирачка и собствената си глупост, а междувременно ми се случи и всяко друго възможно лайно. Тия дни направо са страшни... Дано другата седмица е по-приятна. >.>
vvvaaal написа:diddy написа:Тъпите хлапета, дето бутат по пътеката нагоре в Южния ....![]()
![]()
Какво се е случило?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта