тази гума хубава ли е за градско каране?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

тази гума хубава ли е за градско каране?

Мнениеот chessbg » Чет Апр 26, 2012 9:22 pm

Някои да каже нещо за тази гума http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=567 :agree: :beer:
chessbg

Рейтинг: 1100

Re: тази гума хубава ли е за градско каране?

Мнениеот Chavdar » Нед Апр 29, 2012 12:09 pm

Гумата е добра за градско каране. Става и за каране по черно.
Chavdar

Рейтинг: 1205

Мнениеот bb_king » Нед Апр 29, 2012 12:23 pm

Само си вземи свястна помпа,че гумата си иска високо налягане за да се върти добре.Иначе е направо непробиваема,не успях да спукам нито веднъж. :D
Изображение Изображение
bb_king

Рейтинг: 1345

Мнениеот tbk515 » Нед Апр 29, 2012 4:57 pm

Гумата не е добра, а направо отлична. С 2 броя съм (отпред и отзад), правил съм ги на "таралежи" с бабени зъби и няма пукане на вътрешната. Наистина трябва помпене до поне 5 атмосфери, зависи и от теглото на колоездача; на здрава шина издържат до 7 бара. За черни пътища стават, ако се кара по-внимателно; на рохкава почва поднасят леко. На асфалт се търкат не малко. За мен са уникални! Заслужават си!
Един съвет: при монтажа спазвай строго линията за влизане в каплата, трябва да са идеално центровани, иначе друсат при повече от 30км/ч. Препоръчвам да си вземеш от онова веро, дето се продава в магазините за левче 1.5л за 80ст. (примерно) и да омажеш яко външната гума, както и вътрешната и накрая, ако пак не е центрована да ползваш по-тясна бандажна лента. Успех!
Аватар
tbk515

Рейтинг: 1360

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти