Господари На Ефира и цензурата на БТВ

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Господари На Ефира и цензурата на БТВ

Мнениеот bluskanie » Чет Апр 26, 2012 9:41 pm

Абе интересно ми е, какво мислите за цялата дъндания, около сваленото предаване и скандала между БТВ и арменците Халваджиян? За тези, които не са в час, ето линк към пресконференцията, която "уличава" злосторниците: http://www.youtube.com/watch?v=FhGB_TMN_hE

Ся, моето мнение е, че:

1. Тия реват за пари, ама защо реват на нас, а не съдят БТВ, ако имат хубави договори?
2. Тия са ебати селяните, а продукцията им е супер зле. Нищо чудно, че БТВ не са искали да предават Господарите на Ефира в гледаемо време.
3. няма никаква цензура, иначе нямаше да могат да реват толкова нашироко. Те сами признаха, че имало само опит за натиск, ама те като мъже успяли да удържат, хаха. Ами какво ни занимават, като нямало цензура?
4. Има супер тежки проблеми в държавата, които трябва да се обсъждат, докато не се отстранят, а те ми говорят, че БТВ не платило за някакво скапано предаване... ае сиктир, бе...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Re: Господари На Ефира и цензурата на БТВ

Мнениеот xcII » Чет Апр 26, 2012 10:08 pm

bluskanie написа:Абе интересно ми е, какво мислите за цялата дъндания...

мога да го опиша на 3 стъпки:

1) TV е за масите, масмедиия
2) Каквито масите, такава и TV
3) Масите в БГ (т.нар. общество) е едно от най-изпростелите след т.нар "Промени" в соцблока.

=> не гледам BG TV, освен новини, просто щото не ми се консумира журналистическо качество, насочено към BG масите, с текущата им ценностна система. Бих гледал BBC, ама не го ловя и не ме интересува какви анализи правят за социалните проблеми на Остроова. :agree:

Апропо, "Господари на ефира" е пъти по-малка чикия от "Слави Трифонов", напр., ed. всъщност даже ми се струва адски добро забавно предаване за наште възможности към момента
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Мнениеот taurus13 » Сря Май 02, 2012 12:48 pm

Реват за пари. Обаче Господарите е много дразнещо предаване за мен лично. А като видя оная клявка Мария Иганатова, да ми пищи там и направо ме хваща скомине. Рачков твърде много се напъва да играе..толкова, че ще се пръсне. Май само Зуека ми е симпатичен от всичките там водещи. Адреналинките и танците им са гола вода. Цялото предаване е гола вода. Абе изобщо добре, че нямам ТВ вкъщи и гледам ткава само като ходя на гости и на почивка. :lol:
Халваджиян е окупирал цялата квота за тъпи предавания.
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот agent_Jekov » Пет Май 04, 2012 11:38 am

Телевизия почти не гледам, "Господари на ефира" пък съвсем. Преди години беше забавно, но постепенно се изчерпа като почти всичко друго по родния ефир. Така че с тях и без тях - все ми е едно.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Назад към Други