Кажете ако бъркам...

snupi написа:разбира се че утре караме
AviMC написа:Хора, организирате ли каране/качване, спускане/ с начинаещи велосипедисти? Почти всичките ми приятели си продадоха байковете и ги замениха с колиЗа сега имам само едно качване и спускане с Райко/"КОлелОтО"/. Повече карам по алеите с колега, но искам да вкуся от тръпката по пътеките и завоите далеч от автомобилните газове и пречкащите се пешеходци. Пишете, моля по-често ако и когато организирате подобни мероприятия.
AviMC написа: Райко/"КОлелОтО"/
azsa-bachinito написа:Посгрешил си малко темата.
azsa-bachinito написа:Ти може спокойно с това мислене да не идваш на мероприятията на НДПК "Новаци". Има една група към тях мое да те насоча на личноАко искаш да разбереш за какво служи каската си падни на главата. А като те гледам с това единствено мненийце у тоз форум ще да си некой бот-провокатор недорасъл. Чудя се проверката с на кой ли Ай пи-то ще съвпадне.
Шъ замола младежа (най-вероятно една групичка концентрирана и определена) който изумително прецизно следи постовете ми да спре да им цъка минуси, че така се подклаждат форумните войни. Стига с тая завист моля ви се.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта