did написа:Инсталирате си в лисицата AdBlock Plus и забравяте за рекламите не само тук, а и по всички сайтове.

did написа:Инсталирате си в лисицата AdBlock Plus и забравяте за рекламите не само тук, а и по всички сайтове.
 Браво голУЕм си ,бил си ми минус...от толкова минуси ще вземе да скъсаш некой минускус...нали си дедка...
 Браво голУЕм си ,бил си ми минус...от толкова минуси ще вземе да скъсаш некой минускус...нали си дедка...  

trevichkoto_90 написа: Браво голУЕм си ,бил си ми минус...

trevichkoto_90 написа:Добре ,нека има баннери ,ама да не са толкова нахални...

Capoeira написа:Ясно ми е как мога да ги спра и съм ги спрял но на определени сайтове са разрешени банерите, с цел да се подпомогне малко финансовото им състояние.

edinmilion написа:....
О, с гледане на банерите от форума движиме финансвите потоци в световен мащаб

Capoeira написа:.
Admin написа:Като минат почивните дни, ще информирам рекламодателите за тази тема, пък те вече да си преценят дали да ги сменят, или не - аз няма как да се отметна от поетите задължения за периода април-май.

edinmilion написа:.

Alpina написа:WTF?!? Само аз ли нямам проблем с този банер?

Capoeira написа:1024х768 да защото това е най-честата:
 Това сигурно заради таблети и смартфони.
 Това сигурно заради таблети и смартфони. 

), но както казва @Capoeira, не ми се иска да го ползвам за този сайт, ама ако не се оправят нещата... ще го ползвам..
 ), но както казва @Capoeira, не ми се иска да го ползвам за този сайт, ама ако не се оправят нещата... ще го ползвам..

Capoeira написа:Пробвайте на 800х600 да се преместиш извън него или на 1024х768. На първата резолюция банера става 90% от екрана и трябва да се целиш на страничните 5% вляво и дясно от него.edinmilion написа:.
кликни си на именцето и виж къде си писал най-много и какво.

Alpina написа:...

PtD написа:Alpina написа:...
Бъдете доволни, че форумът е със свободен достъп. Нещо, което не е гарантирано...

sensation_blue написа:Нали се сещаш, че ако не беше, щеше да се появи конкуренция, която да е със свободен достъп

Alpina написа:Привет Crimson,
Би ли бил така добър да пуснеш screenshot от монитора си, докато е отворен форума и въпросния банер, че да направим съпоставка?
Може би лекинко така се изхвърляш... ДТЕвГ...
Поздрави,
Александър

Бъгче там, бъгче тука, в началото беше интересно и сите рекламни агенции се биеха у гърдите
  Бъгче там, бъгче тука, в началото беше интересно и сите рекламни агенции се биеха у гърдите  В момента от всякъде изкачат лайна без значение новини, филми, предавания и алата-балата. Нема парк, нема градинка, на всякъде билбордове и свищина.
В момента от всякъде изкачат лайна без значение новини, филми, предавания и алата-балата. Нема парк, нема градинка, на всякъде билбордове и свищина.
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта