отвори ми се възможност да си купя изгодно курбели Shimano Deore XT FC-M77010.
Проблемът е, че са за 10 скорости, а веригата и касетата са Sram PG 950 и Sram PC 951 за 9 скорости.
Дали ще са съвместими?
Благодарности на всички, които ще помогнат

Е, не стават?!eternal_cycle написа:Не стават.
mutant написа:Е, не стават?!eternal_cycle написа:Не стават.
Я пробвай, пък сподели после дали не стават.
dob111 написа:
Успех с установяването на правилната комбинация от компоненти и ти пожелавам да ги имаш тия курбели!
Сигурно защото не се шегувам.eternal_cycle написа:Габровската шегичка не ти се получи нещо
eternal_cycle написа:Здравейте всички,
Проблемът е, че са за 10 скорости, а веригата и касетата са Sram PG 950 и Sram PC 951 за 9 скорости.
Дали ще са съвместими?
eternal_cycle написа:Здравейте всички,
Дали ще са съвместими?
rarekin написа:
Ще са съвместими. НО, трябва да смениш и предния дерайльор с такъв за 10 скорости.
С какви команди си?
rarekin написа:
Ще са съвместими. НО, трябва да смениш и предния дерайльор с такъв за 10 скорости. Забравих да спомена, че не е лошо и да смениш веригата с такава за 10 скорости, в противен случай можеш да имаш леки проблеми с триене при определени предавки. Веригата и без това е най-големия консуматив в цялата комбинация.
P.S. Предния ти дерайльор най-вероятно е 9-ка и трябва да го смениш с някой от 10 скоростната серия. Командите ще ти свършат работа и с новия дерайльор.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта