Нещо интересно !

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Нещо интересно !

Мнениеот ivokar » Нед Май 06, 2012 9:27 pm

Искам да споделя с вас нещо интересно което открих .Обичам да пазарувам от интернет и сам пазарувал доста от ebay и други подобни и днес докато се рових попаднах на нещо много интересно . Това Това и Това Поръчвал сам от този саит и всичко е както трябва .Веднаж стоката непрестигна но ми върнаха парите .Но този е прадавач е самнителен незнам какви са тези цени .Писах му каза че всичко е както трява .Вапреки че знам че този саит е коректен и вращат парите ако продавача е измамник или има друг проблем но незнам претеснявам се да порачам .Реших да го споделя и с вас да видя какво ви е мнението апак и ако е истина мисля че ще сте заинтересовани .
ivokar

Рейтинг: 1178

Re: Нещо интересно !

Мнениеот hrissim » Нед Май 06, 2012 10:51 pm

Не виждам разплащане през PayPal => графа рисков.
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Рейтинг: 2000

Мнениеот ivokar » Пон Май 07, 2012 2:30 pm

ivokar

Рейтинг: 1178

Мнениеот Admin » Вто Май 08, 2012 11:30 am

Пич, на мен ми излиза, че страницата не може да бъде намерена.
Освен това се старай да пишеш по-грамотно, защото темата ти е директно за триене в тази си вид.
Като оставим настрана горните две, няма как да очакваш някой друг да ти гарантира, че тоя продавач е коректен. Щом имаш съмнения, просто не поръчвай. Ако поръчваш, това си е на твой риск.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум