Така, списъкът вече е напълно ясен.Току що Гената(acidrain) се свърза с мен и ми съобщи, че за съжаление ще е възпрепятстван и няма как да присъства.Жалко!
Хората, които тръгваме сме:
1.Митко - Пазарджик - юристът на групата
2.Красимир - Пазарджик - веломеханикът на групата
3.Мирослав - София/Троян - човекът осигуряващ транспорта
4.Добата - Габрово - телекомуникационният гуру на групата(работи в БТК

)
5.Павлин - Троян-човекът, с който постоянно ще се караме, 'щото сме си омръзнали, но не бива въобще да ни обръщате внимание

6.Аз
Лимитът на буса е достигнат.Проверено е, че ще ни хване шестимата, барабар с всичкия багаж и велосипедите, а единственото неудобство е, че пасажерската предна седалка е за двама души, което създава известен дискомфорт, защото заради скоростния лост е малко по-къса, но това, както и, че няма климатик ще го преживеем някак..

Ааа забравих, превозът е FIAT DUCATO пътнически.150 км/ч си ги "държал" по магистралата

.Икономичен е, и с него транспортните разходи ще са сведени до минимум.Ясно е, че парите, които ще даде Мирослав за разни зелени карти и други документи за автомобила свързани с пътуването, както и паркинга в Шамони, докато ни няма, ще трябва да си ги поделим.Става въпрос за дребни суми, но всичко трябва да е феър, нали..
Датата на тръгване е 18 юли, в малките часове на деня, от София.Напомням да си вземете И паспортите.Понеже с българските застрахователи за пореден път "ударих греда", застраховки ще си правим на място в Шамони.Нашите не искат да правят такава, която включва репатриране с хеликоптер и да важи извън България, а за там както вече сме коментирали, това е задължително.За всеки участник е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има Европейска здравна карта(едно като кредитна карта

).Издава се безплатно от районната здравно осигурителна каса за около месец.Ако нямате такава, има време, но не чакайте, защото българската бюрокрация е пословична и кой знае какъв срок ще ви кажат.Нека всеки обърне малко внимание и на екипировката.Раница, обувки, горни дрехи.Не са евтини, но са неща, които после ще ви служат дълго време, така че....Носенето на разни спиртни напитки е глупаво и безмислено, а и не мисля, че е удачно.Там Ш пием бира.

Помислете, че ще ходим и по високото, и се погрижете за някои предпазни средства, които обикновено тук пренебрегваме.Слънцезащитни кремове, КАЧЕСТВЕНИ слънчеви очила...Каските и ръкавиците е ясно, че са задължителни за всички ни.Останалите протекции ...всеки сам си знае.
Предлагам след около месец в удобна за всички дата, да се съберем и направим едно двудневно каране заедно.Да се видим очи в очи(не че не сме се виждали, де), да обсъдим подробностите, кой какво ще носи и т.н.Предлагам карането да е в района на Велинград, като Митака вероятно без проблем ще намери места за две нощувки на всички ни и ще ни бъде водач по тамошните баири.
Ами това е засега.
Поздрави!
П.П.Скоростният лост на FIAT DUCATO е май на волана..