Много добре,че от Cross следят темата и си направиха труда да дадат разяснения по-някои изключително важни въпроси
касаещи гаранцията.
Това се нарича 'Истински европейски фирмен подход' !!!
Остава само да продължават да отреагирват в тоя дух,най-малкото защото е в техен интерес.
Разбира се недоволни винаги ще има,дори в момента аз съм един от тях.
Както съм писал по-горе в темата,се колебая между два модела на Cross.
Стана вече близо две седмици,не мога да видя на живо Grip 924 или да пробвам Grip 124 /xl-52 размер рамка/,за да си
закупя един от тях.
Ами много се извинявам,но в град като Варна от началото на промоцията до сега да са доставени всичко на всичко 4
велосипеда от моделите 2012,това какъв маркетинг е ?
В единия магазин съм поръчал тези два модела за да си избера един от тях и вече от 1 седмица,чакам да ми се обадят.
Проблема бил там,че те чакали Вас, да заредите склада си във Варна за да си заредят магазина от него.
В противен случай трябвало да плащат транспорт и нямали далавера да ми продадат колелото на промоционалната цена.
В другия магазин,където видях,Big Foot и един Grip 124 малък размер, директно продаваха велосипедите с надценка от
30-40 лв над промоционалната цена.
На въпроса ми защо ги продават с надценка,ми отговориха:
-Защото ние ги сглобяваме. /Да, сглобяват два педала и затягат кормилото./
Осигуряваме надежден гаранционен сервиз. /Остава и да не е надежден./
Сега ми остава да изчакам още 5-6 дена и след това да си поръчвам колело по интернет,за да хвана промоцията.
Колело което ще трябва да е задължително Grip 124,понеже никога не съм пробвал 29-ка.
А,дали ще ми е по-мярка,само мога да се надявам.
Ще съм ощетен и от към пари за гуми,защото с търговеца се разбрахме,да ми смени оригиналните с градски.
"Уважаеми Приятели,
Ние, Крос ООД, следим внимателно форума и Вашите мнения. В голяма степен промоционалните модели за 2012 г. са съобразени с Вашите мнения и анализи, изразени в този форум през 2011 г., за което Ви благодарим.
Тука много-много не съм съгласен.
Или анализаторите хич ги няма.
80% от закупилите велосипеди на цена под 700лв се карат предимно в града.
Никой който разбира и не е аматьор ,няма да си купи такова колело за да ходи с него по планините да си троши
главата.
Ако примерно модела Grip 124 беше със спирачки v-brake и едни градски слик гуми,докаран респективно на цена
420-430лв,щеше да избие рибата.
Ни Аполони ни Маполони щяха да му бъдат конкуренция в ниския клас велосипеди.
Аз например хич не съм впечатлен,че ще карам в града с хидравлики и дори се чудя дали веднага да не се отърва от тях
като ги продам.
Нито искам да давам по 30-40 лв за накладки,нито да плащам за мин.масло ,само за да се правя на готин с хидравлики в
града.
P.S.
И няма да е лошо да си поговорите с търговците да продават стоката на обявените от Вас цени.