Дъртият "Скокльо"...

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Дъртият "Скокльо"...

Мнениеот fastera2 » Нед Май 13, 2012 8:30 pm

Преди около един месец изгря слънце за втори път на моята ливада.Сдобих се със "Скокльо"-с галантна форма и ръбата седалка,за това съм склонен да го прекръстя "Дъртият /защото е сезон 2006/,ръбат скокльо".Всичко стана като в любовта-съзрях го,малко време за размисъл и накрая го гепих за трътката :D ,но сега малко по-подробно.От около година и половина си нямах колело,болката вече гранечеше с мазохизъм,всички опити да се сдобия с нещо прилично удряха на воденичен камък...
Станах една сутрин,беше неделя-демек време за битак (carbootsale),честно да ви кажа винаги ходих на този прилично голям битак с надеждата да си намеря КОЛЕЛО.И този път таях някаква мижава надежда,но като чели и тя се изпаряваше,защото посещавах това място за 483907855290 път и все колело йок-същност колела бол,но купувача /демек аз/-капризен,търсещ по възможност по-тънкаж и по-добро нещо,което да му върви на прозвището байкър :confused: .Както си обикаляхме из мястото по едно време татко ми каза,че видял нещо интересно-О,ЧУДО-викам си, това трябва да се провери.Замъкнах се и какво да видят очите ми specialized p2-мхммм интерено е верно,НО ТЪРСЯ МЕКИЦА БРЕ БАЩА МИ :D.Огледах го от тук,от там ,после пак от тук,и пак от там,и си рекох "то убуу",но в мен се бореха двете сили на мекото и твърдото-мекото печелеше моя вот с 79%,кофти тръпка :eek3: ...Разменихме си номерата с продавача и се разбрахме да му звънна след като помисля малко.Междувременно тръгнах да обикалям, да гледам за други велосипеди.Колкото повече гледах,толкова повече се отчайвах от другите колеле,които в последствие сведох до общото "Ц ,тва не е мой тип"-отделен беше въпросът,че не знаех какъв е моят тип в момента (защото преди карах AM велосипед,но предназначението му беше да скача и да сурка-почти нищо общо с това,което трябваше да бъде),но едно знаех исках да е по-добро от нисък клас двуколесно.Как ли не го въртях и не го суках на шир и на длъж този битак-и няма и няма друго по-добро колело.Викам си-"Няма време повече да се офлянквам"....Намерих човека,но в мен все още се бореха СИЛИТЕ.Отново обстоен преглед от тук,от там,от горе,от долу-да се провери,че после да не си блъскам главата във стената от яд-оказа се КУКЛА...Е сега- нека изкючим едно блийдване на предната спирачка,за което имам оговорка в сервиз за тази седмица и може би още някакви мижави работи,но нищо фрапиращо,допустими неща и пак казвам КУКЛА :D .Започна се и един лек разговор за цената,той ми беше смъкнал малко при първата ни среща-всичко в рамките на нормалното-разбрахме се,че цената няма да я бараме и аз доволен,и той доволен и всеки по живо,по здраво си тръгна:D.Взех го вече окончателно,но сърце юнашко не трае,скок-подксок,скок-подскок и изведнъж ме цъкна ПРИЯТНОТО чувство,което изгони всички радздвоения на СИЛАТА :D.С няколко думи-супер се радвам,че съм пак на 2 гуми и това е едно от нещата,което ме прави наистина щастлив.Какво да си пожелая в края-най-вече безаварийно каране,защото преди,няколко дена един "млад,умньо,нахакан,английски,със шПортна кола и нагъл поглед" искаше да ме посгази-вина нямах-не можа да се стигне до нещо кофти-просто ежедневна слука,която отново ме подсети нещото,което бях забравил,че колкото и да съм внимателен,не го знам онзи отсреща в какъв негов филм си се е забил ...И така...Пожелавам ви и на вас един успешен сезон изпълнен с много безаварийни километри и хубави моменти !!!

Ето и снимки :
http://ridehard.snimka.bg/other/specialized-p2.676809 (цък надясно,за повече снимки)

П.П Надявам се ако има правописни и пунктуационни грешки-то поне да не се набиват много на очи :D
Последна промяна fastera2 на Нед Май 13, 2012 8:45 pm, променена общо 1 път
fastera2

Рейтинг: 1485

Re: Дъртият "Скокльо"...

Мнениеот WhiteBoy » Нед Май 13, 2012 8:40 pm

Aaa, това много ми харесва, колега. Пожелавам ти много безаварийни километри и само да те радва :beer:
Аватар
WhiteBoy

Рейтинг: 1147

Мнениеот Ozzie » Нед Май 13, 2012 8:53 pm

fastera2 написа:Пожелавам ви и на вас един успешен сезон изпълнен с много безаварийни километри и хубави моменти !!!

Благодаря, да ти се връща!
:beer: :beer: :beer:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот darlik_95 » Нед Май 13, 2012 10:00 pm

Супер е! Да си го караш със здраве. :) :beer:
Аватар
darlik_95

Рейтинг: 1201

Мнениеот gilb » Нед Май 13, 2012 10:18 pm

Кефи ме адски :agree: Да ти е честито! :beer:
:turtle:
Аватар
gilb

Рейтинг: 1841

Назад към Радост за окото (видео и снимки)