Моля за малко помощ :)

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Моля за малко помощ :)

Мнениеот awesomedh » Пон Май 14, 2012 4:15 pm

Взех си рамка drag assault мисля да правя баика за лек ДХ моля да ми кажете какво средно движение и курбели да си взема да паснат на тази рамка и искам да е със 1 венец и това дето даржи веригата (мисля че се казва водач за верига ) общо до към 100-130 лева
сажелявам че така обяснявам просто сам нов в тази свера и моля да не ме убиждате :)
Също така моля да ми помогнете и за избора ми за вилка до кам 200-250 нова или втора но да е добра горе долу.Разбирам че за тези пари няма да е кои знае какво просто немисля че е удачно да давам луди пари още в началото. Вилката искам да е за лек DH :^:
Размерите ми са следните :
височина - 185
килограми - 90
Благодаря предварително и отново казвам сажелявам че така обяснявам просто сам нов в тази свера и немога по добре. Ще се радвам да ми помогнете :beer:
Аватар
awesomedh

Рейтинг: 1198

Re: Моля за малко помощ :)

Мнениеот kosio_dh » Пон Май 14, 2012 5:18 pm

За курбелите и средното, на тази цена, евентуално нещо от пазара на форума.А относно вилката пак е най-добре да следиш пазара, защото на тази цена едва ли ще намериш нещо читаво за стила в който искаш да караш.
ПС: Бих ти препоръчал тези http://www.industrial-bg.com/bg/product ... gory_id=19
hrissim написа:
По-добре да ползваш "флексор карпи радиалис" върху "Корпус кавернозум" не без участието на "Imaginor".
3в1 дет се вика. Резултатът е гарантирано добър
Аватар
kosio_dh

Рейтинг: 1078

Мнениеот awesomedh » Пон Май 14, 2012 5:30 pm

аз имам предвид да ми помогнете какъв модел да избера защото неразбирам и тези курбели са ми много скъпи до кам 130 лева сас средно движение си търся нещо :)
Аватар
awesomedh

Мнениеот awesomedh » Пон Май 14, 2012 6:21 pm

курбелите ги намерих остана вилката ако може да ми дадете савет за вилката :)
Аватар
awesomedh

Мнениеот DownhillStar » Нед Юни 03, 2012 12:33 pm

Преглеждай вилките във форума. Понякога има много добри и на много добра цена. Иначе като за нова бих ти препоръчал RST Rapide 130mm. Цената на вилката (нова) е около 200-180лв. Зависи от кой и от къде ще я вземеш. :beer:
Аватар
DownhillStar

Рейтинг: 1208

Мнениеот pop_rock » Нед Юни 03, 2012 11:00 pm

За тези пари вилка 2-ръка е най-доброто решение :)
Разгледай модели като ''Duro Fr', 'Marzochi Drop of', Rock shox Tora и разни други модели :)
Be free..
Аватар
pop_rock

Рейтинг: 1289

Назад към Общ форум