wanko_ написа:mbikerX написа:http://bikesport.bg/bg/products/1353-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0-clarks-cmd-8-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8_#pv_AM2100 Тази спирачка по добра ли е от avid bb5 и ще стане ли да sr suntour xcr 011 series и главина joytech ???
Не съм я пробвал тая спирачка на Кларкс, но определено според мен няма място за сравнение обикновена механика от 40лв с качестветна механика от 80лв.Определено ББ5 е по-добра.
nick7120 написа:Какво означава дерайльора да е с обратна пружина?
krivolak1 написа:Хидравлика-та ми Shimano BR-485 скърца и и липсва спирачна сила, но когато е мокра си спира добре.Според вас на какво се дължи?
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs написа:Пуснах тема в Анкети, но предпочитам да питам и тук, защото там само гласуват, а не си изразяват мнението.
На път съм да сменям спирачките и ми попаднаха тези 3 модела, за които съм чувал добри отзиви - Avid Elixir 5, Quad Deuce FR, Quad Rapide Fr. От Rapide и Deuce, кой модел е по-добър? Предполагам вторият. A иначе ми попаднаха Avid Elixir 5 от доверен човек, който би ми дал да ги пробвам, ако искам (преди да ги купя), но аз нещо втора ръка не съм много навит да ги купувам. Хем не знам колко живот има в накладките, хем кога трябва да се сменя спирачната течност. То ще се види де, но пак. Особено като се има впредвид, че тук няма къде да ти сменят спирачната течност и трябва да ги карам до Враца/София/Монтана. Какво е вашето мнение? Аз за сега съм се спрял на Deuce FR.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Skoinks написа:krivolak1 написа:Хидравлика-та ми Shimano BR-485 скърца и и липсва спирачна сила, но когато е мокра си спира добре.Според вас на какво се дължи?
Изхабени накладки?
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
aaxk написа:Ще ми кажете ли кое ухо съответства на ухото на рам фрийрайд 2007-ма година и от къде мога да си го закупя, бях чул че ухото на алмаутиън е еднакво но за годината незнам. Благодаря предварително!

EKSAAAA написа:От какво може да спада U-turn-а на Pike 327 ? Когато вдигна вилката и не я карам си стой, но като я натисна и врътката започва да се развърта все едно аз я смъквам. На какво може да се дължи този проблем?
IvoO написа:Колеги да ви питам ако сложа спирачка 203мм диск на climber, дали ще има прблем с ушите на рамката
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 178 госта