GO PRO HD HERO 2

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

GO PRO HD HERO 2

Мнениеот dako08 » Чет Май 17, 2012 11:19 am

Здравейте колеги :wavey: ,

Скоро ще се сдобия с новата камера на GO RPO - HD HERO 2 . Въпроса ми към вас е : От къде е най -удачно да си я купя ( България или Чужбина ) , кой е по евтиния вариант и кой от комплектите (от към аксесоари) ще е най подходящ за нашия спорт . :dontknow: Камерата ще се използва и като нормална камера , така че housing (кутия ) с дупки освен водоустойчивата и резервна батерия са задължителни :deal:
Мерси предварително на всеки който ми помогне :beer:
Аватар
dako08

Рейтинг: 1182

Re: GO PRO HD HERO 2

Мнениеот tanec » Чет Май 17, 2012 11:28 am

От България е най-добрия вариант да я купиш, защото разликата в цената е такава, че не си заслужава да се лишиш от гаранцията си за 50 лева , ако има и толкова. Outdoor версията е най-подходяща откъм аксесоари за нашия спорт,а в нея ги има и двата капака (водоустойчивия + надупчения). Втората батерия трябва да си я купиш отделно!
Аватар
tanec

Рейтинг: 1992

Мнениеот kotseto » Чет Май 17, 2012 2:26 pm

Някои хора се подвеждат по цената в Щатите, която е доста по-ниска. За съжаление в Европа камерата е много по-скъпа и причината не е в нашите търговци, а е наложена от производителите.

Така че най-добре си я вземи от Xcosports или Фотосинтезис. Цените в България са еднакви. Има я и в Технополис мисля, но в тези два магазина обслужването е доста по-добро :) Предвиди още малка сума за устройство за монтаж на каска (има два вида "лепенки" - прави и заоблени), за допълнителна батерия както и за карта :) Ако смяташ да я ползваш зимата на ски/борд или във вода освен за колоездене задължително си вземи вложките против конденз.
kotseto

Рейтинг: 1380

Мнениеот tanec » Чет Май 17, 2012 6:14 pm

kotseto написа: ... Предвиди още малка сума за устройство за монтаж на каска (има два вида "лепенки" - прави и заоблени) ...

В outdoor edition-a ги има тези лепенки, даже са по два броя .
Аватар
tanec

Рейтинг: 1992

Мнениеот fbcrew » Съб Май 19, 2012 11:34 pm

Реших да споделя мнение, защото скоро и аз ще се сдобия с тази камера :peace:. Поръчал съм от Щатите Outdoor едишъна + две батерии със зарядно за кола и контакт + 32 ГБ карта клас 10 и всичко това за 580 лв. В България само камерата е 699 лв. Единствено е, че нямам гаранция :(
Аватар
fbcrew

Рейтинг: 1200

Мнениеот kotseto » Пон Май 21, 2012 9:19 am

fbcrew написа:Реших да споделя мнение, защото скоро и аз ще се сдобия с тази камера :peace:. Поръчал съм от Щатите Outdoor едишъна + две батерии със зарядно за кола и контакт + 32 ГБ карта клас 10 и всичко това за 580 лв. В България само камерата е 699 лв. Единствено е, че нямам гаранция :(

Сам си я поръча на домашния/служебем адрес или ще минава през фирма? :) Всмисъл какъв ти е плана с митницата?
kotseto

Рейтинг: 1380

Мнениеот dako08 » Чет Авг 02, 2012 6:35 pm

Взех си камерата от България на обявената цена в комплекта Go Pro HD Hero 2 : Outdoor Edition с 2-годишна гаранция . Най-добрата ми покупка след колелото !
Аватар
dako08

Рейтинг: 1182

Назад към Общ форум