pop_rock написа:ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИЯ !
И по-малко също, нали?
pop_rock написа:ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИЯ !
PtD написа:pop_rock написа:ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПИЯ !
И по-малко също, нали?
gilb написа:
Какво открих като си чистих компа![]()
Поздрав за всеки който е оставил по един кадилак на тея ръчки!![]()
Мустафата роква
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs написа:Пффф, супер недоволен останах от Velos...
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Esoteric написа:само не ми е ясно, защо когато дъртите лелки видят велосипедист и заковават на място, точно там от където трябва да мине!?!?!
уважаеми дами... (сякаш ще го прочете някоя)... ние караме колела, не танкове!
П.С. обърках темата, предния път.
Esoteric написа:въпроса е, като са тръгнали на някъде, да продължават да вървят натам. не да щъкват резко в произволна посока (обикновено в посоката, в която си тръгнал).
а онаа чак ми се и кара... ма аз от де знам в коя посока ше те отведе грешното ти чувство за самосъхранение бре, бабиии...
Esoteric написа:въпроса е, като са тръгнали на някъде, да продължават да вървят натам. не да щъкват резко в произволна посока (обикновено в посоката, в която си тръгнал).
а онаа чак ми се и кара... ма аз от де знам в коя посока ше те отведе грешното ти чувство за самосъхранение бре, бабиии...
Antares написа:С тази разлика, че тия пътеки в повечето случаи са проправяни от/за пешеходни туристиИ не ти принадлежат, за да очакваш лелките и бабките да ти правят път
msniki написа:Antares написа:С тази разлика, че тия пътеки в повечето случаи са проправяни от/за пешеходни туристиИ не ти принадлежат, за да очакваш лелките и бабките да ти правят път
Мерси за минуса!
При положение че е отбелязана в картата на "Шуменско плато" като такава за велосипеди и не мисля че имат работа по нея.
styanski написа:един приятел щеше да дропва бордюра ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта