аз поръчах 2 комплекта - за предния отвор на шока и за задния от тук:
http://www.ebay.com/itm/300611150162?ss ... 1439.l2649 - не платих мито и ДДС. Доколкото виждам си вършат работата - не се въртят при сгъване/разгъване на задницата. При този метод едновремененно се променят 3/4 неща - челния ъгъл намалява, средното се смъква, седалковия ъгъл се променя - което може да се компенсира донякъде с мърдане на седалката напред. Вероятно и базата се променя но много малко както и trail-а. Лошото на този метод е че рамката се сгъва и започва да работи малко "назад" по хода на задницата което съм чел че не е благоприятно за DW или VPP където се цели някакъв оптимален саг, за FSR, horstlink май няма чак такъв проблем. Друго е че може седалковата тръба/седалката да почне да опира в гумата та ще трябва да се прецени дали това ще стане - трябва да се пробва на махнат шок . При този метод може все пак да се монтира само едната втулка за да се постигне ефект на половина на този с 2. При мен на рамка с коефициент 1/3.5 средното се смъкна с някъде 1см., челния ъгъл още не мога да преценя с колко но промяната е видима.
Другия метод за намаляване на челния ъгъл - посредством чашки с изместване, май не влияе на задницата - само се променя базата което за спускане може би е добре но пък няма смъкване на средното (или е много малко)..
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!