penmark написа:На нея пише EXE, колега, а не MX.
да, моя грешка. извинявам се!

penmark написа:На нея пише EXE, колега, а не MX.
BurNiNg_IcE написа:https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/576776_3278810733531_1365403845_32541086_31931208_n.jpg
На 2 метра от финала...
styanski написа:Какво е това?
vvvaaal написа:Да, имаше състезание вчера.
aiako написа:Аз vs. Маршрутка
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
vikosaa написа:Скъсах ухо за втори път, което доведе до заплитане на УПтегача във спиците и по този начин скъсах две от тях. Вече всичко е ок, каплата е центрована с 2 нови спици.. Бях толкова изнервен, че забравих да направя снимки..![]()
vvvaaal написа:Точно Sora-та разбива най-много ушите при употреба, различна от шосейно каране.
bozidar написа:
Хахаха наложи ми се да го срежа, защото челото беше тръгнало от предишния собственик. И за да ми изпратят нова рамка трябва да са сигурни, че съм унищожил старата
bikerboy97 написа:аз пък изгубих половината рамо на СЛХ - обтегач и двете ролки иначе си работи ;дд
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта