Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
Ozzie написа:
- Какво е ,,Айляк"? - попитал един софиянец.
- Айляка не може да се опише... - казал мъдро пловдивчанина - просто го бичиш !!!
Antares написа: вицове, разбираеми само за програмисти
Абе доста съм далече от програмист, ама всичките вицове ги разбрах. Отделно, че някой от тях ги разбирам на собствения си г...ръб.PtD написа:"вицове, разбираеми само за програмисти"
ХАХАХАХА
THEZOGGO написа:edinmilion написа:да е?! близо 100км да не седнеш на седалката?!?! ама се изказа..То може и кола да теглиш с оная работа, ама на кого е нужноkrach написа:и това колко държиш на болка.![]()
задължително е, както каза RedHawk - има и достъпни варианти.
Бе чак да е задължително, на мен пък ми е некомфортно да карам с памперс,* мачка ми се пишката (), а тя не е малка. Седалката е по-важна. Много в важно да ти е удобна, да е правилна дължина и ширина според, задните ти части и не е лошо да има анатомичен канал. Специално при мен, **най-удобно ми е с дължина на седалката 158 мм и ширина 256 мм., няма памперси няма 5 или 12 лева. Ще си карам с Ендура сингълтрак гащите. : ) Физическа подготовка и до някъде гуми си трябват за обиколката. : )
THEZOGGO написа:Дай ми 10 мин и ще ти покажа при мен как са нещата и ще ти кажа каква е ситуацията.
Направих някои сникми с ДСЛР-а.
Ozzie написа:ама как, моля ви гУси'не...
Заглавие: On One 456: Inbred vs Summer SeasonTHEZOGGO написа:Дай ми 10 мин и ще ти покажа при мен как са нещата и ще ти кажа каква е ситуацията.
Направих някои сникми с ДСЛР-а.
Непременно трябваше да се изтъкне типа на техниката...
Относно състезанието "Купа Буката - Одрински - Чанлиев" botroid написа: Шосейно е, но в планината, значи сме там!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта