Максимален размер на задна гума със рамка Drag C1 Comp 2011

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Максимален размер на задна гума със рамка Drag C1 Comp 2011

Мнениеот hertz » Пет Май 25, 2012 10:15 pm

Интересува ме какъв е възможно най-големия размер на задната гума на тази рамка. Приятел със Drag Climber 2007 година е сложил без проблем гума 26x2.5 и има около 2 сантиметра от гумата до долното ухо на рамката при средното движение. Днес забелязах че при Drag C1 Comp 2011 има около 1 сантиметър до същото ухо на рамката с гума 2.25 :bigeyes:
Това ме навежда на мисълта че рамките са различни.
Интересува ме дали бих могъл да сложа 2.4 гума без да опира в ухото?

Моля модераторите да преместят тамата ако не е в правилния раздел, защото днес по рано я бях пуснал но някъде изчезна без дори и да ми се обясни защо и какво съм сгрешил!
hertz

Рейтинг: 1210

Re: Максимален размер на задна гума със рамка Drag C1 Comp 2011

Мнениеот Viki bombera » Пет Май 25, 2012 10:20 pm

Наистина има разлика в долната част на рамката...при с1 от гумата до въпросната арка разстоянието е 2-пъти по-малко от колкото на клаймъра...Според мен ще влезе такава гума, но ще е на милиметри от арката...
Аватар
Viki bombera

Рейтинг: 1096

Re: Максимален размер на задна гума със рамка Drag C1 Comp 2011

Мнениеот Ozzie » Пет Май 25, 2012 10:45 pm

Моля модераторите да преместят тамата ако не е в правилния раздел, защото днес по рано я бях пуснал но някъде изчезна без дори и да ми се обясни защо и какво съм сгрешил!

Друг път се научи да търсиш в собствените си мнения! Имаш само осем такива, едва ли щеше да бъде трудно да установиш, че въпроса ти беше преместен в темата за кратки въпроси, макар да трябваше да бъде изтрит, най- малкото заради правопис...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Общ форум