stamen написа:Имам и аз един тъп въпрос.За какво точно служи компресията при вилките на Marzocchi
За каквото служи и на всички други вилки с компресия.
stamen написа:Имам и аз един тъп въпрос.За какво точно служи компресията при вилките на Marzocchi

Ozzie написа:Ако си пробвал да влезеш от място което не е обичайно за теб като положение...
BurNiNg_IcE написа:Да
prokalnatiq написа:ако си мисля за правилното открехване - при което горната част пада леко назад).
prokalnatiq написа:2рото наистина невероятно е ако не се ползва вода в сградата
prokalnatiq написа:3тото е ако са пренасяни разни строителни материали с които може да е дошло.
Ozzie написа:Търси се разумно обяснение, от къде се е появило живо гущерче с размери малко по- големи от монета от 1 лв. в апартамент на третия етаж?
Апартамента все още е необитаем. Вратата към балкона е оставена открехната назад. Сградата е нова, построена е преди две години, тухлени стени и гипсокартон. Това мога да дам като полезна информация за разгадаване на случая.
geshmeka написа:Някой може ли да ми обясни каква е разликата между главина с 9-ка ос и 10-ка ос и коя от тези двете ще стане на вилка ХСМ?
Esoteric написа:ралзиката е в диаметрите на осите. едната е диаметър 9 милиметра, а другата с 10.
XCM е с 9 милиметрова ос.
Fanatico написа:Esoteric написа:ралзиката е в диаметрите на осите. едната е диаметър 9 милиметра, а другата с 10.
XCM е с 9 милиметрова ос.
Ако съм израстнал с грешни мисли, нека някой да ме поправи.
9мм е кухата ос за QR.
10мм е класическата плътна ос.
Защо да е за 9мм, като аз не виждам проблем с която и от двете да се кара XCM?
Ozzie написа:prokalnatiq написа:ако си мисля за правилното открехване - при което горната част пада леко назад).
точно така съм ги оставил вратите към терасатаprokalnatiq написа:2рото наистина невероятно е ако не се ползва вода в сградата
Е пък ползва се. Има акт 16 от февруари миналата година.prokalnatiq написа:3тото е ако са пренасяни разни строителни материали с които може да е дошло.
хмммм... . вярно, плакнал съм кофите навън, уж съм гледал по дъната да няма кал, но не съм видял друго...
Дано майка му не живее някъде между стените, че никак не ми допада като компания.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:Що? Какъв ти е проблема? Едно, че са нощни животни и второ - яде комари

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта