pavl написа:Мога ли да сложа на 27 капла гуми за 28 например? Ако да... има ли някакъв негативен ефект?
Nocturne написа:На РАМ HT2 отзад 180мм или 160мм ротор на спирачката?
По каталог го дават с 160 отзад, а 180мм отпред.
Може ли да има последствия за рамката ако и отзад е 180мм?
Skoinks написа:Nocturne написа:На РАМ HT2 отзад 180мм или 160мм ротор на спирачката?
Най-вероятно няма да имаш проблеми със 180 и отпред и отзад.
Nocturne написа:Skoinks написа:Nocturne написа:На РАМ HT2 отзад 180мм или 160мм ротор на спирачката?
С 160мм обаче ще е по леко, гоня тегло до някаква степен.![]()
Чудя се между по слаба спирачка с 180мм ротор (Quad Nano Lite)
или по силна спирачка с 160мм ротор (Quad Rapide FR)
bronc написа:От време на време като въртя педалите и чувам едно изтрещяване/чукане, което се усеща в педалите като вибрация, но не мога да определя от къде идва звукът. Смених средното движение, но не е от него. Към какво да се насоча? Колелото е бая старо (91-92) със Shimano Exage монтаж и задна главина на шлици. Може ли да е от нея или от касетата? Прегледах веригата, но не виждам някъде да има stiff links.
wanko_ написа:Nocturne написа:Skoinks написа:Nocturne написа:На РАМ HT2 отзад 180мм или 160мм ротор на спирачката?
С 160мм обаче ще е по леко, гоня тегло до някаква степен.![]()
Чудя се между по слаба спирачка с 180мм ротор (Quad Nano Lite)
или по силна спирачка с 160мм ротор (Quad Rapide FR)
Аз специално карах Quad Nano Lite и със двата ротора 160 и 180, но и в двата случая не бях много доволен, особено при спускане.Като за крос-кънтри спирачки са супер, но иначе на твое място бих предпочел Quad Rapide FR и то по възможност със 180мм(ако не се лъжа със такъв диск се предлага в комплекта).

navireverse написа:Здравейте, на спирачка Tektro Auriga Comp може ли да се сложи ротор различен от Tektro (160mm) и как би се отразило това на спирането? Може ли да се сложи такъв, който ще върши по-добра работа от Tektro-то? Благодаря.
navireverse написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=112085&p=841805&hilit=tashhash#p841805 тук се продава една, но е 42 зъба (не знам дали ще стане,но просто направих връзката и можеш да я погледнеш)
tbk515 написа:Някой може ли да ми каже, колко е широка Maxxis Detonator 26 х 1.25 в напомпено състояние? Благодаря!
VOLATGE написа:Bike-house?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 203 госта