Ozzie написа:...Просто SHIMANO дават разлика от 12 Т между отделните плочи оптимална работа на декланшора....

WhiteBoy написа:От къде мога да купя ключ за тапите за пружините на вилка xct, xcm, xcr ?

Ozzie написа:'ми пък не е със сликове
HOOKWORM със сигурност не е слик
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:Някой да има излишни болтове за средно движение Octalink? Че едното ми болче постоянно се развърта и така не успях да му намеря чалъм-а да го задържа.
Това е запазената му марка...може ли една снимка да го видя как изглежда ,че никога не съм го виждал. Esoteric написа:StanY написа:Някой да има излишни болтове за средно движение Octalink? Че едното ми болче постоянно се развърта и така не успях да му намеря чалъм-а да го задържа.
купи си лепило за резби, от някоя железария. аз съм ползвал wurth, върши чудесна работа.
консултирай се, за типа обаче, понеже има с различна здравина. а няма да е приятно, ако си вземеш най-здравото и някой ден ти се наложи да го развиваш.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...

[email protected] написа:Защо OZZIE си смени аватара!!!Това е запазената му марка...може ли една снимка да го видя как изглежда ,че никога не съм го виждал.
blackrider написа:Как се обезмаслява диск ?
blackrider написа:Как се обезмаслява диск ?
BurNiNg_IcE написа:Купуваш си Meglio, търкаш диска стабилно с препарата и няква салфетка...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта