от mitacheto » Вто Юни 05, 2012 12:43 pm
Ей Cross *****************************,за нищо, ама за нищо не ставате !!!
Такива ************ като вас,само в скапана държава като нашата не фалират.
След като xcrider се оплака във форума от вас ,дето се казва през ден ми пращахте любовни писма /и сигурно не само на мене/ ,какви стандарти сте спазвали,с какви роботи работите,как ще ми помогнете само и само да си купя калпавото ви колело и накрая като поисках да си го купя ми казахте ,че нямате.
Понеже сте ******************* и не можахте да си разчетете правилно промоционалната кампания която би трябвало за по-правилно да се нарича "НЕКОРЕКТНИТЕ",както вече писах бях принуден да си купя колело по интернет. /колело което се оказа с криви джанти/.
Представям си какви безхаберници назначени по-роднинска линия работят при вас,както е видно от НИКАКВИЯ 'ОТК' - контрол.
Много ме съмнява да се държите така със западните си потребители и да им продавате боклуци както си позволявате тука,защото както и сами сигурно знаете,****************************** там никой не търпи.
Вместо най-малкото да се извините за причиненото неудобство,вие се покрихте като мишки /**************************/.
След като си продадохте *************** и взехте на хората парите,вместо потребителите да карат и да се забавляват,трябваше да тръгнат още първите дни по-сервизи.
Днеска там бях и аз.
След като със сто зора ви намерих така наречения оторизиран сервиз,забит в кучи гъз в западналата индустриална зона в която не се мотаят и бездомните кучета,се оказа че това е не е никакъв сервиз ,а по-скоро дупка, обслужвана от някакъв пиян дъртак с цигански черти.
Няма да описвам оборудването на "оторизирания сервиз".
Просто няма смисъл.
Аз сигурно в мазата имам повече инструменти.
Като му казах че идвам за профилактичен реглаж на велосипеда и му показах биене на каплите "механика от оторизирания сервиз на Cross"ми каза:
- Ч'ай малко.
Ся са обадя на шефа.
Взе да върти телефони и след като докладва на така наречения си шеф ми вика:
-А'ве я дръж там се разберете.
Този от отсрещната страна,взе да ми обяснява,че трябвало той да дойдел да видел най добре за какво става въпрос и да оправил нещата.
Питам го от къде трябва да дойде и защо точно той и този дето в момента е там за красота ли е сложен?
Ами той "/шефа/" бил в Бургас и като дойдел тая или другата седмица щял да реши проблема,аз да съм си оставил колелото и телефона,а те щели да ми се обадят ???!!!???
Питам а'бе ти сериозно ли говориш и един човек ли пътува из цяла България до обслужва сервизирането на Cross?
Взе да ми обяснява ,че по-закон ако трябвало един месец колелото можело да седи в сервиза и т.н.
Казвам ,а'бе вие луди ли сте,за профилактика и реглаж един месец,че той сезона ще свърши !?!
Харесвало ли ми или не така седели нещата,ако искам да оставям колелото ако искам не.
Теглих му една майна и си тръгнах.
Е кажете ми ,какво да мисля за вас бе ******************** !!!
Взехте ми парите продавайки ми колело с дефектни части,после ми се криете ,а на по късен етап и се гаврите със "сервизното обслужване".
Вместо да си купя колелото от специализиран магазин с оборудван сервиз и прекрасно обслужване,заради тъпата ви безхаберно разчетена кампания, сега практически нямам гаранция и трябва да ходя на частни ремонти.
Такива **************** като вас,дълго не просъществуват.
Може да измамите 100-200 човека първоначално,но всичко е до време.
Сто пъти съжалявам ,че не си взех един Драг Онтарио или Спринт Аполон ми се набутах с некоректни ************ като ВАС.
Нарочно сега това колело няма да го центровам,а ще го карам раздрънкано така,за да обяснявам и онагледявам на всеки който ме попита какви боклуци продават Cross и в какво се състои гаранционното им обслужване.
Пък ще видим дали да си губя времето и да пиша на хрантутниците от държавната хранилка ,'Защита на потребителите и сие' които я свършат работа я не.
А и да не свършат ,аз така нещата няма да ги оставя...
Оставам без никакво уважение:
Измамен клиент на Cross.