PtD написа:A не ти ли е ясно, че на did тия неща са му ясни, ясни, та чак са му втръснали сигурно
аз пък не видях от къде точно се разбира, че са му ясни. от изказването за китайците или от това, за бойко борисов?

PtD написа:A не ти ли е ясно, че на did тия неща са му ясни, ясни, та чак са му втръснали сигурно
did написа:PtD написа:A не ти ли е ясно, че на did тия неща са му ясни, ясни, та чак са му втръснали сигурно
Ама как? Аз тоя голям взрив го помня бе!
То не бяха едни заряди, едни детонатори... и накрая се оказа, че нищото се получи не преди, а след взрива.
Esoteric написа:PtD написа:A не ти ли е ясно, че на did тия неща са му ясни, ясни, та чак са му втръснали сигурно
аз пък не видях от къде точно се разбира, че са му ясни. от изказването за китайците или от това, за бойко борисов?
Кой е тоя Теорий? И зак'во се обЕснява?mrdaka написа:
dob111 написа:Астрономия за 11 клас.
did написа:Мдаааа... То май нещата опряха до фундаменталния въпрос, поставен от Тери Пратчет "Вдига ли шум, когато пада дърво в гората, ако няма кой да го чуе?"
taurus13 написа:...нещата си бяха по прости, когато имаше Бог и тия работи си бяха негови работи.
Esoteric написа:да не е абдикирал?
did написа:кибик, не разкривай тайни от куФнята! Има си кой да се занимава с паралелни вселени, перпендикулярни вселени, салати със сос от ектоплазма и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта