mbikerX написа:Дали е възможно да има маска за каска до 20 лв
Потърси в ПАЗАРА на форума.
Помисли си дали главата ти "струва" 20 лева ?
exiteyes написа:Пружина за Rock Shox Tora 289 coil u-turn(130мм) синьа/черна откъде мога да си намеря такава, идеи? Питах в ridespot имат само като моята(жълта под 63кг) В google като, че ли има само за 100-120мм.
Chroni написа:От каде мога да си зема рам хт1 14" и да попитам тази рамка с 26 цола гуми се кара попринцип нали? И ако може препоръчайте ми някакви
positive написа:Здравейте,
Търся, някакво добро и евтино решение (20-30лв мах), да си закрепя мобилният телефон (4" екран) на велосипеда.
Целта е по-бърз достъп, както и да следя ГПС записи на него.
Дали някой може да помогне със идея
dimo1882 написа:Здравейте! Карам драг зх 3,искам да попитам,дали е възможно да си сваля лапата и кормилото надолу ?! Отвих болтчетата на лапата,но нищо не мога да направя ? Как би трябвало да стане? Благодаря предварително и се извинявам за глупавия въпрос!
Нарича се sag. Нормално е да има няколко сантиметра, но при теб наистина е много. Провери ли си налягането?DH_Rade написа:като седна хода и става от 160 на 100-120

spirov92 написа:Нарича се sag. Нормално е да има няколко сантиметра, но при теб наистина е много. Провери ли си налягането?DH_Rade написа:като седна хода и става от 160 на 100-120
Insight написа:Мааалко допълнение към получените съвети - SAG-а е част от ХОДА на вилката!
DH_Rade написа:Някои да знае някои сервиз в Бургас,защото аз не съм от там ,но вилката ми е за профилактика.Също така искам да попитам защо вилката на другото ми колело изведнъж стана доста мека само като седна хода и става от 160 на 100-120.Вилката е Fox float RC2 air
dimo1882 написа:Здравейте! Карам драг зх 3,искам да попитам,дали е възможно да си сваля лапата и кормилото надолу ?! Отвих болтчетата на лапата,но нищо не мога да направя ? Как би трябвало да стане? Благодаря предварително и се извинявам за глупавия въпрос!
dudelgrincen написа:махнеш някой от спейсърите под лапата и да го качиш над нея, но задължително трябва да имаш поне един спейсър отдолу.
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
rastroist написа:Как се казваше онова прахче за растройство ,че м*мата се е е*ала.Който знае да казва ,не се ебавам имам голяма нужда от него...![]()
Ozzie написа:dudelgrincen написа:махнеш някой от спейсърите под лапата и да го качиш над нея, но задължително трябва да имаш поне един спейсър отдолу.
Защо?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 276 госта