sensation_blue написа:надали ще прочетеш нещо негативно написано за Драг от мен, нищо че за 4000 км ми се сцепи рамката на седалковата тръба![]()
sensation_blue написа:аз като си взех онтариото преди 3 години беше 600 лв и беше с много скапани капли - mach1 EXE (по 16.50лв бройката) -
mitacheto написа:...............................................
FunkFreaker написа:Здравейте! И аз си взех едно GRX8 преди 2 дни. Като комплектовка е много добре, само с рамката се прецаках, че взех L вместо М и сега не мога да я върна понеже изпробвано колело не можело да се замени (то пък и M-ките били свършили). Ако някой има излишна GRX рамка за продан или евентуално някакъв бартер да направим да ми пише едно ЛС. Иначе за подобен монтаж, определено Крос нямат конкурент на пазара в момента
FunkFreaker написа: Имате ли представа дали размерите на предната вилка са еднакви и на двете колела, че ме притеснява да не се вдигне много кормилото ?
Ако си говорил по телефона с човека от сервиза със същия тон който пишеш тук, повярвай няма как да се държат с теб добре!
Ти колелото от кашон ли го извади? Ако е било в кашон вече е друга работа. Това което прочетох от поста ти, е че е било само в пукаща опаковка!
Пък от каде си сигурен че куриера дето ти го е доставил велосипеда не е метнал върху каплата ти нещо тежащо ~50+ kg.
Относно биенето на митачето, на мен много ми прилича на не добре поставена гума върху каплата! Да се напомпа добре на компресор за да искочи!
ride_the_mountain написа:Бих искал да напиша един коментар за КРОС GRX 127 на базата на това, което съм видял и пробвал.....
Според мен GRX 127 за цената си и качеството си няма конкуренция на пазара!
Снимахме едно видео и може да го пусна като се спра да го обработя да се види за какви терени иде реч.
krach написа:За да има такъв луфт нещо сериозно се е случило на тези капли и ако не си ти то е при транспорта до тебе. Така че спри да спамиш ефира с пубертетските си изцепки по адрес на всеки който ти се изпречи ами ходи дай 5 лева да ти центроват каплите. Следващия път когато пазаруваш нещо онлайн ще си преглеждаш нещата и няма да обвиняваш на ляво и на дясно.
penmark написа:И сега същинския въпрос: Що не го върна в 7 дневен срок?!
krach написа:Не ти е длъжен НИТО Крос НИТО куриера НИКОЙ.
За да има такъв луфт нещо сериозно се е случило на тези капли и ако не си ти то е при транспорта до тебе.
Така че спри да спамиш ефира с пубертетските си изцепки по адрес на всеки който ти се изпречи ами ходи дай 5 лева да ти центроват каплите. Следващия път когато пазаруваш нещо онлайн ще си преглеждаш нещата и няма да обвиняваш на ляво и на дясно.
Insight написа:ride_the_mountain написа:Бих искал да напиша един коментар за КРОС GRX 127 на базата на това, което съм видял и пробвал.....
Според мен GRX 127 за цената си и качеството си няма конкуренция на пазара!
Снимахме едно видео и може да го пусна като се спра да го обработя да се види за какви терени иде реч.
Cross GRX 127?!?
Крос май нямат такъв модел, та ще чакам видеото да разбера, кой точно крос обра суперлативите ;-)!
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта