[/quote]
[/quote]
[/quote]vas69 написа:"Свободата Санчо е по-ценна от салама" казал Дон Кихот на Санчо и се пуснал по пътеката

Баси снимката, баси чудото......
 Баси снимката, баси чудото......

Замая ми се главата. Само някаква транс музика му липсва.
  Замая ми се главата. Само някаква транс музика му липсва.
 Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Yavkata написа:ЯкоЗамая ми се главата. Само някаква транс музика му липсва.

HepBeH_XaMcTep написа:И по-добре можеше!
Ето нещо наистина яко:
http://peters-photo.net/wp-content/uplo ... elapse.gif
Не помня как се подвизаваше този пич във форума, но ако му бяха казал да стои на едно място, нямаше да стане толкова добро!
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
 Искам да благодаря на група С.К.А. за страхотната организация и на всички за подкрепата в създалата се ситуация. Вече съм много по-добре, остана само един гипс на лявата китка за 30 дена (дребно счупване).
 Искам да благодаря на група С.К.А. за страхотната организация и на всички за подкрепата в създалата се ситуация. Вече съм много по-добре, остана само един гипс на лявата китка за 30 дена (дребно счупване).

ichernev написа:Здравейте, аз съм момчето което се преби на последното пусканеИскам да благодаря на група С.К.А. за страхотната организация и на всички за подкрепата в създалата се ситуация. Вече съм много по-добре, остана само един гипс на лявата китка за 30 дена (дребно счупване).
До нови срещи
 И внимавай с китката, да пишеш код само с дясната ръка.
 И внимавай с китката, да пишеш код само с дясната ръка.  
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта