Моето скромно колелце...

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Моето скромно колелце...

Мнениеот rastroist » Съб Юни 09, 2012 6:37 pm

След като повече от 7години не практикувах спорта ,един приятел си взе колело и отново се запалих по колоезденето.С колелцето си карам в града и от време на време ,ходим с приятели след работа на планина.Колелцето си ме радва много дано и вас ,моля споделете какво мислите... :agree: :agree: :beer: :beer: :beer:
022782528.jpg
022782528.jpg (137.47 KiB) Прегледано 1535 пъти
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

НЯМАМ ВДЪХНОВЕНИЕ!
rastroist

Рейтинг: 1021

Re: Моето скромно колелце...

Мнениеот Bitch » Съб Юни 09, 2012 8:50 pm

Какво очакваш някой да ти каже за това колело ?
Само преди 1 година движех със точно същия модел , а именно този ( Reactor RCR Raptor )
Това колело е пълна ПАРОДИЯ. За 3 месеца най-нормално каране левият курбел от захващане на квадрат стана на кръг . :crazy:
След още 3 месеца декрашора по някаква причина се откърти в движение.
Еднии ден без д изкам блъснах предната капла в бордиор и тя СЕ ПОДБИ БРОТАЛНО И СЕ ИЗКРИВИ
В края на миналото лято след като минах по една нормалмална за БГ пътищата дупка вилката СЕ СЦЕПИ.
Имам и днимки на всички тези изтории.
Мисълта ми е , че ако наистина си тръгнал да караш сериозно това колело ще замина за 5-6 месеца ПРИ НОРМАЛНО КАРАНЕ В ГРАДА.
Успех в колоездинито и дано скоро да си взимиш истинско колило. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Bitch

Рейтинг: 1176

Мнениеот rastroist » Съб Юни 09, 2012 9:15 pm

Колега ,аз го ползвам предимно градско и много леко.Няма да скачам бордюри и глупости ще разпускам след работа.Тва за курбела не е точно така ,слага се лепило за резби при винта и се нятяга едно по-хубаво и проблеми няма...преди време един колега си сложи от бързосъхнещо лепило ,преди да си завие курбела и кара 3години ,преди да има отново този проблем.
Аз нямам голям бюджет и сега се завръщам към този спорт...
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

НЯМАМ ВДЪХНОВЕНИЕ!
rastroist

Рейтинг: 1021

Мнениеот xcrider » Съб Юни 09, 2012 11:28 pm

Не се занимавай с НТКЖ-та(неработеща тежка купчина желязо), ами си вземи едно истинско колело.
20 кг метал(е махаш гумите, че няма да ги вземат) в пункта за рециклиране са г/д 10лв - да си купиш едни нови грипове на новото примерно.
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот sharkan735 » Сря Юни 13, 2012 5:47 pm

Имах такова ама син цвят и нещо рамката се сцепи при "шока".
sharkan735

Рейтинг: 1221

Мнениеот venko » Сря Юни 13, 2012 8:22 pm

Абе само аз ли не виждам велосипед на снимката !? :popcorn:
"Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес" Фьодор Михайлович Достоевски
Аватар
venko

Рейтинг: 1566

Назад към Радост за окото (видео и снимки)