Ozzie написа:Пробвай и двете положения. При грешното или няма да можеш да монтираш апарата или ще е прекалено изнесен извън площта на диска.
Колко е диаметъра на диска ти?
martinl написа:Пружина от Duro Triple ще стане ли на Marzocchi drop Off Triple 170мм ход, защото сегашната пружина на марцокито ми е много твърда ?
Ако начина със Duro-то не стане, кажете от къде мога да си закупя пружина и горе-доло какви пари вървят ?
Това ми представлява вилката:
http://media.snimka.bg/s1/0583/027409456-big.jpg?r=0
penmark написа:Ако има въздух в системата, като припомпваш лостчето се усеща, на 2-3 стискания как омеква и потъва повече.
frantishek написа:На старите балканчета каплите 20 цола ли бяха?
legacyGX написа:Тази рамка ще издържи ли rock shox dart 3 100мм. Не знам марката на рамката!
legacyGX написа:legacyGX написа:Тази рамка ще издържи ли rock shox dart 3 100мм. Не знам марката на рамката!

vpravov написа:legacyGX написа:legacyGX написа:Тази рамка ще издържи ли rock shox dart 3 100мм. Не знам марката на рамката!
Леко е трудно да се отговори на този въпрос. От една страна не би трябвало да има проблем, но от друга - това наистина ако е Gary Fisher, то значи че е минимум от средата на 90-те(най-малкото не виждам уши за дискова спирачка) и никой не може да ти гарантира, че материала не е остарял достатъчно, че да издържи на каквото и да е по-голямо напрежение.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 219 госта