вече не им вярвам на тея смешници

xcrider написа:К*Р за синоптик.бг, в сайта пишеше шанс за валежи 30 процента, слаб/кратък дъжд.... а се бях засилил за една момина скала, добре че още не бях тръгнал ...
вече не им вярвам на тея смешници![]()
![]()
Gasolin написа:Върнах се към нормалния свят.Искам обратно в Балкана.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Това е за другата темаDaniel Panev написа:Нямам Diablo III
tbk515 написа::deal:
![]()
Писва ми от автошофьорите, които влизат в движението с включени аварийни светлини!!!
tbk515 написа::deal:
![]()
Писва ми от автошофьорите, които влизат в движението с включени аварийни светлини!!!
Daniel Panev написа:Нямам Diablo III
Esoteric написа:tbk515 написа::deal:
![]()
![]()
а на мен ми писа от такива, който са се паркирали между други коли и са набили аварийките!
ако некой ми обясни, как да разбера дали са дали мигач или аварийки, след като им се вижда само лявата половина от возилото, ще бъде почерпен!
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Ozzie написа:http://www.ebay.co.uk/itm/140743475713?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
~ 25-26 BGN
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:Левия курбел постоянно ми се разхлабва. Казаха ми, че било от самия курбел и трябвало да го сменя. Еми никъде няма ляв курбел на окталинк
BurNiNg_IcE написа:StanY написа:Левия курбел постоянно ми се разхлабва. Казаха ми, че било от самия курбел и трябвало да го сменя. Еми никъде няма ляв курбел на окталинк
Сложи на затягащия болт малко Loctite 242/лепило/ изчакай го да изсъхне и стягаш колкото можеш, после не би трябвало да имаш проблем, поне аз на моя Hussefelt преди време имах същия проблем и така го реших ..
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
rastroist написа:на връх Алеко
hitrata_lisi4ka написа:Ще видят те, вкусно! А да не говорим, че са гадни гратисчии. Не стига, че ми смучат кръвчицата, ами се возат, докато си карам колелото!
hitrata_lisi4ka написа:Ще видят те, вкусно! А да не говорим, че са гадни гратисчии. Не стига, че ми смучат кръвчицата, ами се возат, докато си карам колелото!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта