Тема за вицове, глупости и тн

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Тема за вицове, глупости и тн

Мнениеот Antares » Вто Юни 12, 2012 5:01 pm

Изображение
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот Alex Madman » Сря Юни 13, 2012 10:44 am

Изображение
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот hrissim » Сря Юни 13, 2012 6:36 pm

Изображение
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот Antares » Чет Юни 14, 2012 10:34 am

На село откриха секс шоп. В асортимента са включени: гумени лопати, портативен самосвал, гумено виме, презервативи с вкус на картофи и надуваем кмет.
----
П.П. cvb, нека и другите кажат, но тая плеяда от гифчета, които безспирно изливаш във форума "леко" взе да дотяга...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот hitar_potter » Чет Юни 14, 2012 11:16 am

Antares написа:----
П.П. cvb, нека и другите кажат, но тая плеяда от гифчета, които безспирно изливаш във форума "леко" взе да дотяга...

И другите казват: не леко, ами адски много дотягат малоумните гифчета..
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот hrissim » Чет Юни 14, 2012 1:23 pm

Досадиха и на мен тия гифчета, особено в големи количества/не на място.
:liplick:
Изображение
Статии за:
Аватар
hrissim

Мнениеот hrissim » Чет Юни 14, 2012 3:12 pm

Статии за:
Аватар
hrissim

Мнениеот TheAnimal » Пет Юни 15, 2012 1:32 pm

"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот hrissim » Съб Юни 16, 2012 7:57 pm

Статии за:
Аватар
hrissim

Мнениеот psixopat » Съб Юни 16, 2012 10:01 pm

След приемането на закона за горите Цецка Цачева се срещнала с шефовете на "Витоша ски".
- Е, как е новият закон? - попитала тя.
- Бетон! - отговорили й те. :rofl:
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Antares » Пон Юни 18, 2012 4:11 pm

vicove.com

Генко изпи преди фитнеса шест енергийни напитки и се прибра вкъщи на велотренажора.

Между баща и 6-годишната му дъщеря роми:
- Тате, ще ме вземеш ли от детската градина днес?
- Кажи на мъжа ти да те вземе, аз съм на училище!

На село откриха секс шоп. В асортимента са включени: гумени лопати, портативен самосвал, гумено виме, презервативи с вкус на картофи и надуваем кмет.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот patricii » Пон Юни 18, 2012 7:02 pm

Двама влюбени решили да избягат от душните семейни огнища за един ден и да се отдадат на чувствата си. За да не стане грешка ,избягали по-далеч и отседнали в мотел.Легнали ,но след дългия път и двамата много уморени,по предложение на жената решили до отложат занятието за сутринта. Дамата се опитва да заспи ,но - мотела сглобяем с тънки стени и не се получава - в съседната стая някой хърка юнашки. Не се стърпяла - почукала на стената и помолила:
- Господине, много Ви моля , направете ми услуга ,ще съм Ви благодарна , излезте терасата и за десетина минути изпушете една цигара.
Господинът от съседната стая -джентълмен,пушил ,хъркането спряло и двойката заспала.
На сутринта ,рано ,рано ,отпочинали, двамата започнали програмата с всички екстри и съответното звуково оформление.
Но- още преди антракта на вратата се чука и се чува гласа на хъркащия пушач:
Моля господине ,може ли услуга за услуга ,ще Ви бъда много благодарен - Излезте на терасата за десетина минути да изпушите една цигара. Не мога да си обуя панталоните, а трябва да пътувам.
SPIRITUS PROMPTUS EST,CARO AUTEM INFIRMA!- ДУХЪТ Е СИЛЕН, ПЛЪТТА-НЕМОЩНА!
+Станислав Стратиев-ТОЛКОВА МНОГО НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ,ЧЕ ВЕЧЕ ВЯРВАМЕ В ТЕОРИЯТА НА ДАРВИН
Аватар
patricii

Рейтинг: 1210

Мнениеот Stancho » Пон Юни 18, 2012 9:01 pm

Мъж се прибира късно вечер и вика на жена си:
-Жена, ставай!
Жената учудена, но решила да не реагира...
-Жена, СТАВАЙ!
-Какво си се развикал бе? Да не си пиян пак?!
-Не бе, жена, спечелих 1 милион от тотото!
Жената изкочила веднага от леглото и разтреперена от радост вика:
-Ей верно ли? Ма къде ще ходим в два часа през ноща? То моловете не работят...
-Какви молове, какви пет лева бе, жена?! СТАВАЙ И ИЗЧЕЗВАЙ!
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот fastera2 » Вто Юни 19, 2012 7:15 pm

Един човек решил да си вземе домашен любимец. Отишъл в един зоомагазин. Оглеждал животните той, гледа на едно място клетка, в клетката маймуна, цената - $10 000.
- Каква е тази маймуна, защо е толкова скъпа? - попитал той.
- Ами тя перфектно работи с Windows и целия офис пакет.
По нататък пак гледа - клетка, в клетката маймуна, цената - $20 000.
- Каква е тази маймуна, тя пък защо е толкова скъпа? - попитал той.
- Ами тя познава перфектно Windows и целия офис пакет, но освен това владее и AutoCAD, а и програмира на три езика...
По нататък пак гледа - клетка, в клетката маймуна, цената - $50 000.
- Каква е тази маймуна, тя пък какво знае? - попитал той.
- Ами тя нищо не знае, ама разправят, че била системен администратор.
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот Antares » Вто Юни 19, 2012 11:48 pm

:agree: :beer:
Де да бяхме най-добре заплатените :lol:
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот fastera2 » Сря Юни 20, 2012 1:49 am

Antares написа::agree: :beer:
Де да бяхме най-добре заплатените :lol:

И пък за сметка на това сте й най-тормозените :agree: :lol: .Вътрешно се радвам,че не съм системен администратор :D .Всъщост като се замисля съм половин системен админ-родителското тяло играе ролята на персонал,редовно ми намират работа да им обеснявам нещо,или да оправям нещо по PC-то :D ..
fastera2

Мнениеот BurNiNg_IcE » Сря Юни 20, 2012 10:30 am

Луиджи и Тереза пътуват в спален вагон. Те двамата на едно легло, а на долното някакъв мустакат мъж.
По едно време започнали да се чукат и Луиджи казал:
- Сега Тереза ще си направим един малък Пепино, ще се оженим и ще си го гледаме.
Тъкмо ще свършва и влакът бие спирачки. Луиджи хвърчи
някъде, а Тереза в тъмното пита:
- Луиджи, Луиджи, къде си?
А отдолу човека отговаря
- Аз Луиджи не го знам къде е, но вашия Пепино ми е на мустаците. :roll2: :roll2:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот lyki » Сря Юни 20, 2012 2:54 pm

-Мамо може ли да нося сутиен?
-Не!
-А да се гримирам?
-Не!
-Поне може ли да сложа къса пола?
-Не!
-Но мамо вече съм на 18.
-Знам ,Джъстин,знам!
Аватар
lyki

Рейтинг: 1180

Мнениеот Antares » Чет Юни 21, 2012 8:27 pm

Стандартна ситуация - съпруг се връща от командировка, съпругата е с любовник. Любовникът е на терасата.Мисли:
"Какво да правя - да бях мушица, да не се забелязвам??"
Глас свише: Дръпни си х** и ще станеш.
Така и направил младия любовник. И наистина се првърнал в мушица.Не му стига обаче и си казва:" Ех, сега да можех и да излетя оттук!"
Отново гласът свише: "Дръпни си *** още веднъж и ще излетиш!"
Така и станало - излетял от терасата и кацнал на тротоара. И пак мисли:
" Сега ако можех да се превърна отново в човек.."
Дръпнал ГО!
Гласът свише мълчи!
Дръпнал отново!
Гласът отново мълчи!
Дърпа!
Мълчание!
Дърпа по-настървено!
И тук се чува глас:
- Млади човече, не стига че спите по време на моята лекция, ами и онанирате...

Отсечи гербер - спаси дърво!

В детската градина мечтаех за училишето, в училището - за университета, в университета - за работа...Уф, и какво не ми харесваше в детската градина?
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот 25thframe » Пет Юни 22, 2012 10:15 am

Отива ученик при Далай Лама и го пита:
- Учителю, каква е разликата между жените и перлите?
- Ще медитирам върху това – отвърнал Далай Лама – ела след 3 дни за отговор.
След три дни отива ученикът и Далай Лама му казва:
- Разликата между жените и перлите е тази, ученико, че перлите се нижат от две страни, и отпред, и отзад, а жените само отпред!
- Но, учителю, аз съм чувал, че има жени, които също се нижат и отпред, и отзад!
- Това, ученико, не са жени – това са перли!

Dex
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Юни 22, 2012 10:52 am

@Аntares, това май се отнася и за теб :D :beer:

КАК да уплътним ценното време на Системния Администратор
(за улеснение ще наречем Системния Администратор – „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ”)

1. Бъдете сигурни че записвате цялата си музика на Сървъра. Няма смисъл да запълвате свободното си място на работния компютър. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” обича да преглежда 10000...+ музикални файлове когато прави Backup на сървъра.
2. Играйте си със всеки един кабел който можете да намерите. Ако не можете да намерите достатъчно, отворете някой капак за да ги намерите. Когато вече приключите и вече нищо не работи, прибере ги и извикайте „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ”. Отричайте че сте пипали кабелите, и че всичко е работило перфектно до преди 5 минути. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” обича мистериите. За да има по добър ефект, надничайте през рамото му, и питайте за какво е всеки един кабел.
3. Никога не записвайте съобщенията за грешки. Просто натиснете „ОК” или рестартирайте компютъра. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” обича да познава какво точно е било съобщението за грешка.
4. Когато говорите за компютъра си, използвайте термини като „Нещото”, „Големия кабел (конектор)”, “Онова кръглото” и „Ето тази лампичка”
5. Когато получите файл с разширение .EXE в пощата си, отворете го незабавно. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” обича да е сигурен че антивирусната програма работи безотказно.
6. Когато „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” каже че идва веднага, заключете компютъра си и отидете за кафе. Не е проблем за него да познае паролата ви.
7. Когато извикате „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” да ви премести компютъра, бъдете сигурни че ще го оставите заринат със снимки на семейството, вази с цветя, неплатени сметки, клечки от сладолед и пощенски картички. Той няма личен живот и ще му е много интересно да опознае вашият начин на живот.
8. Когато „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” ви изпрати писмо маркирано като „Много Важно” или „Предприемете Важно Действие” изтрийте го веднага. Сигурно той изпробва някакъв нов E-Mail софтуер.
9. Когато „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” обядва в стаята си, или в стаята за почивка, влезте при него, вземете си няколко от пържените му картофки, разкажете му какъв проблем имате и очаквайте да ви отговори незабавно. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” живее за да служи, и винаги е готов да мисли за компютри, особено за вашият.
10. Когато „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” е при апарата за вода, или на вън да подиша чист въздух, намерете го и му задайте някакъв компютърен въпрос. Единствената причина поради която той си е взел почивка е за да намери тези служители които нямат телефон или E-Mail.
11. Изпратете му спешно писмо по Електронната поща, като пишете всичко с ГЛАВНИ БУКВИ. E-Mail сървъра го приема и го отбелязва като Много Спешно Писмо.
12. Когато копирната машина не работи извикайте „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ”. В машината има електроника, значи трябва да е в неговата област.
13. Когато домашният ви компютър не иска да се включи, или се развали, занесете го на „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” следващият ден и го оставете на бюрото му без Име, Телефонен номер и без обяснение на проблема. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” направо обожава добрите загадки.
14. Когато говорите с „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” по телефона и той ви напътства за да промените някоя настройка на компютъра, четете вестник. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” всъщност не иска от вас да направите нещо. Той просто обича да си чува гласа.
15. Когато компанията ви предлага обучение за нововъдена програма за работа, не се записвайте. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” ще бъде до вас и ще ви държи ръката когато моментът настъпи.
16. Когато принтера не иска да принтира, продължете да натискате бутона Print поне още 20 пъти. Това трябва да помогне.
17. Ако принтера не принтира дори и след 20 натискания на бутона Print, пробвайте да принтирате на всеки един принтер в офиса. Все някой ще успее да изпринтира документа.
18. Не използвайте интернет за помощ. Интернет помоща е за глупаци.
19. Не четете упътванията за устройствата. Те са за идиоти.
20. Ако ходите на компютърни уроци в свободното си време, чувствайте се свободни да демонстрирате уменията си, като Ъпдейт-нете всички ваши Драйвери за устройствата и на колегите ви също. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” ще ви бъде благодарен когато остане до 2.30 сутринта докато оправи всички от тях.
21. Когато „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” оправя компютъра ви в 11.45ч. яжте вашият Хамбургер с кашкавал пред лицето му. Той работи по добре когато залита от глад.
22. Когато „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” ви попита дали сте инсталирал някакъв нов софтуер на компютъра си, ИЗЛЪЖЕТЕ. Не е негова работа какви програми имате на компютъра си.
23. Ако кабела на мишката ви продължава да бута снимката на вашето куче, повдигнете монитора и затиснете кабела с него. Този тъничък кабел е така проектиран че да издържа 10 килограмов монитор, с остри ръбове на основата си.
24. Ако SPACE клавиша на клавиатурата ви не работи, обвинете „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” за това, че не ви е сменил клавиатурата навреме. По дяволите не е ваша вината, там има половин шепа трохи от пица, изрязани нокти и локвичка от засъхнала Кола и Кафе.
25. Когато излезне съобщения което гласи „Сигурни ли сте?”, натиснете YES възможно най-бързо. По дяволите ако бяхте сигурен нямаше да го правите нали?
26. Чувствайте се свободни за казвате изречения от рода на „Не разбирам нищо от този Скапан Компютърен Боклук” „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” не се засяга да чуе нещо от неговата професионална сфера да бъде наричано Скапан Боклук.
27. Не си и помисляйте да принтирате документ от 500 страници на по-малки части. Кой ще се занимава 10 пъти да пуска по 50 страници.
28. Когато пуснете за печат вашият документ от 500 страници, не си правете труда да проверите дали принтера е зареден с хартия. Това е работа на „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ”.
29. Когато „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” ви се обади 30 минути по късно и ви съобщи че в принтера остават 24 листа хартия, а вие трябва да изпринтирате още 150 страници от вашия 500 листов документ, и след вас има още 9 чакащи заявки за принтиране, питайте го защо не е сложил още хартия.
30. Когато получите 130 MB видео файл изпратете го до всички във фирмата като Писмо по електронната поща, и го маркирате като писмо с Висок Приоритет. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” има достатъчно свободно място и процесорен капацитет на новия Mail сървър за такива важни неща.
31. Когато срещнете „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” в супермаркета в Неделя, задайте му компютърен въпрос. Той работи 24 часа / 7 дни в седмицата и винаги мисли само за компютри, дори когато е в супермаркета и си купува тоалетна хартия и храна за кучето.
32. Ако вашият син е студент и изучава Компютърни Технологии, доведете го в почивните дни в офиса за да си направи проектите на служебния ви компютър. „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” ще бъде там за да ви помогне когато сина ви качи Нелегална версия на Visual Basic 6.0 и Базата данни на сървъра се скапе.
33. Когато занесете на „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ” вашият личен компютър за да го поправи безплатно в офиса, кажете му че трябва да го оправи спешно, за да може довечера да играете на на Ever Quest (компютърна Онлайн Игра) и едновременно с това да сте в така важния за вас Фейсбук. Той ще се заеме веднага с него, защото всички знаят че той не се занимава с нищо друго по цял ден, освен да сърфира в интернет.
34. Никога не благодари на „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ”. Той обича да оправя ВСИЧКО и да получава заплата за това.
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Antares » Пет Юни 22, 2012 11:25 am

Зааааееееби човек!

Това не е грам смешно! Би потвърдил всеки, който се е занимавал с поддържането на някоя средно към голяма фирма. В старата ми работа бях админ в химически завод и си беше едно към едно с описаното! Включително случай, когато едно дърто, тлъсто и тъпо счетоводилище беше спряло централния суич, за да си пуснела телефона да се зарежда... И ми се кара, че нямала нет...

Иначе сега се наслаждавам на разшифроването на съобщения от типа:

I want to you to interface to external system and chargein xxx service please inform HOw to test how to use?
I want to inform your team about service xxx because I post in <тикет система> about Now xxx service cannot use all service I want to your team to help me to investigate about problem because cannot use more than 5 days and now cannot use same please help me about problem
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Hell_Man » Пет Юни 22, 2012 12:06 pm

BurNiNg_IcE написа:@Аntares, това май се отнася и за теб :D :beer:
КАК да уплътним ценното време на Системния Администратор
(за улеснение ще наречем Системния Администратор – „МОМЧЕТО С КОМПЮТРИТЕ”)

:bawling: :bowdown:
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?

uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне :agree:

Hell_Man

Рейтинг: 1563

Мнениеот motomarzel » Пет Юни 22, 2012 1:40 pm

Antares написа:Зааааееееби човек!

Иначе сега се наслаждавам на разшифроването на съобщения от типа:

I want to you to interface to external system and chargein xxx service please inform HOw to test how to use?
I want to inform your team about service xxx because I post in <тикет система> about Now xxx service cannot use all service I want to your team to help me to investigate about problem because cannot use more than 5 days and now cannot use same please help me about problem

:bigeyes:

:rofl:

Сигурен съм, че ако бяха ползвали Google translate, резултата щеше да е... :banana:
Аватар
motomarzel

Мнениеот fastera2 » Нед Юни 24, 2012 9:24 pm

Млад мъж решил, че мечтата на неговият живот е да стане велик писател. Като го попитали, какво разбира под велик писател, той отговорил:
- Искам да пиша неща, предизвикващи буря от страсти, от които целият свят да плаче, да се смее, да се изумява и да ги ненавижда!
Мечтата му се сбъднала. Днес младият човек работи в Microsoft и съставя съобщения за грешки в Windows...
fastera2

Мнениеот hrissim » Пон Юни 25, 2012 8:46 am

Две планети се срещат:
- Какво ново?
- Нищо особено. Изглежда, че съм прихванала отнякъде разумен живот.
- Дреболия. Аз също съм го карала. Шест, в най-лошия случай, седем хилядолетия - и си отминава само. Ще вдигнеш температура за кратко, ако заразата сама стигне до термоядрена реакция. А ако се лекуваш, то вече на стадия на античността обикновено започва ремисия. Аз обикновено за профилактика взимам по три астероида на хилядолетие след всеки ледников период, и нямам никакви проблеми.
Статии за:
Аватар
hrissim

Мнениеот Konstantin_IG » Пон Юни 25, 2012 9:52 am

Изображение
Konstantin_IG

Рейтинг: 1200

Мнениеот BurNiNg_IcE » Вто Юни 26, 2012 1:43 am

Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот skiman » Вто Юни 26, 2012 12:16 pm

‎- Какво си носи програмист, когато го поканят някъде да прави тройка?
- Мрежов кабел.
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот t.kyosev » Сря Юни 27, 2012 7:54 am

Изображение
Аватар
t.kyosev

Рейтинг: 1724

ПредишнаСледваща

Назад към Други