hitar_potter написа:@TheAnimal - къде се случи точно това? Преди Shell ли?
TheAnimal написа:hitar_potter написа:@TheAnimal - къде се случи точно това? Преди Shell ли?
Не, в района на Младост 3.
hitrata_lisi4ka написа:Не смятам, че с обиди и грубости ще се постигне нещо. Винаги като сме карали по велоалея с мъжа ми, винаги ако е имало хора са ни правили път. А и като бутнеш човек на земята какво постигаш?
hitrata_lisi4ka написа:Утре дете ще се разхожда по велоалеята и него ли ще бутнеш?
natalito написа:Е се неква "забележка" трябва да им се направи![]()
.....
за да може некой после да възпита детето
Antares написа:Перничанин призовава за толерантност! Вярата ми в човечеството се връща!
hitrata_lisi4ka написа:natalito написа:Е се неква "забележка" трябва да им се направи![]()
.....
за да може некой после да възпита детето
Явно тук никой не знае какво е възпитание, щом веднага се заговори за шишове, бутане, дърпане и обиди.
TheAnimal написа:..Не знам вие на какво мнение сте, но аз мисля, че по някакъв начин трябва да се вкара в главите на хората..
xcII написа:...Това се променя лека полека, остават има нема неколко века..
TheAnimal написа:По принцип не карам колело в София. Ако ми се случи, то маршрута ми обикновено не се засича с велоалея. Снощи реших да отида до Младост с колелото.
Направо побеснях като ги гледах пешеходците, как спокойно си вървят по алеята. Значи те може да ни правят фасони и да мрънкат като караме по тротоарите, а иначе като се разхождат по алеите няма проблем. Е да, ама не! Карам си аз и срещу мен девойка върви по алеята и с твърдото намерение да не помръдне. Милата не случи на човек. През акъла ми мина, що ли да не и нашаря дрешките на WTB грайфер. Така и така имам вече опит със събарянето на хора, нищо не ми коства. Е стана ми жал и спрях точно пред нея. Девойката ми хвана кормилото и почна да ми кудкудяка нещо, тъпичка беше! Аз със слушалки трудно ще я чуя. Усмихнах и се лъчезарно и и казах миличко "Ама пача, кво цвилиш да не мислиш, че с тези слушалки ще те чуя. Кво ми ходиш гордо по велоалеята. Тук е за хора на колела." Съответно почна едно ръкомахане, едно сипване на храна от нейна страна. Качих се на колелото с широка усмивка, че съм я изкарала извън нерви и си продължих.
Не знам вие на какво мнение сте, но аз мисля, че по някакъв начин трябва да се вкара в главите на хората, че велоалеите са за колела, а не за лежерна разходка.
Лошото е, че по-голяма част от българите са със слаба култура и единственият начин да се превъзпитат, е като не се толерират на велоалеята.
hitrata_lisi4ka написа:Не смятам, че с обиди и грубости ще се постигне нещо. Винаги като сме карали по велоалея с мъжа ми, винаги ако е имало хора са ни правили път. А и като бутнеш човек на земята какво постигаш? Утре дете ще се разхожда по велоалеята и него ли ще бутнеш?
rumbala написа:Аз им пляскам по един лек шамар зад врата и продължавам - нека се опитат да ме настигнатЛекичко, само за да се осъзнаят, че не са на правилното място !
![]()
![]()
contty написа:Аз пък плеснах една лелка по задника.![]()
Този момент тук го няма и при бутане ступаният може да се окаже друг. Ние сме далеч от западната култура.Sartor написа:...после се събират колоездачи около теб с идеята ако тръгнеш да се правиш на тежкар да те ступат...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта